Jurassic World Rebirth Filmi Heyecanla Bekleniyor

Jurassic World serisinin dördüncü filmi Jurassic World Rebirth, başrol oyuncuları Scarlett Johansson ve Jonathan Bailey'e dikkat çekti.

Bilimkurgu aksiyon serisi önümüzdeki yıl yepyeni bir dinozor kargaşasıyla geri dönecek ve hikâye bir önceki bölüm olan 2022 yapımı Jurassic World Dominion’da yaşananlardan beş yıl sonra geçecek.

Filmin gösterime girmesinden önce, serinin sosyal medya kanalları, sırasıyla Zora Bennett ve Dr Henry Loomis’i canlandıran iki başrol yıldızının uzun çimlerin üzerinde çömelirken çekilmiş ilk görüntülerini paylaştı.

Gönderide ayrıca Johansson’ın karakterinin iş arkadaşı Duncan Kincaid rolündeki Mahershala Ali’nin bir fotoğrafı da yer aldı. Fotoğrafta gizli operasyon görevlisi paniklemiş bir halde görülüyor ve iyi bir önlem olarak kırmızı bir işaret fişeği atılıyor.

Serinin yedinci filmi olan Jurassic World Rebirth’ün logline’ı şöyle (Variety aracılığıyla): “Geriye kalanlar, bir zamanlar geliştikleri iklime benzeyen iklimlere sahip izole ekvatoral ortamlarda varlıklarını sürdürmektedir.

“Bu tropikal biyosferdeki en devasa üç yaratık, insanlığa mucizevi hayat kurtarıcı faydalar sağlayacak bir ilacın anahtarını elinde tutmaktadır. Yetenekli gizli operasyon uzmanı Zora Bennett, dünyanın en büyük üç dinozorundan genetik materyal elde etmek için çok gizli bir görevde yetenekli bir ekibe liderlik etmek üzere görevlendirilir.

“Zora’nın operasyonu, tekne gezisi yağmacı su sürüngenleri tarafından alabora edilen sivil bir aileyle kesiştiğinde, hepsi kendilerini bir adada mahsur kalmış bulur ve burada onlarca yıldır dünyadan gizlenen uğursuz, şok edici bir keşifle yüz yüze gelirler.”

Jurassic World Rebirth’ün oyuncu kadrosunda yukarıda bahsi geçen üçlüye ek olarak Manuel Garcia-Rulfo, Rupert Friend, Luna Blaise ve David Iacono yer alırken, yönetmenlik görevini Rogue One: A Star Wars Story ve The Creator filmleriyle tanınan Gareth Edwards üstleniyor.

Jurassic World Rebirth’in 2 Temmuz 2025’te sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

Exit mobile version