Kaya Scodelario Netflix’in Yeni Gerilim Filminde Oynayacak

The Gentlemen'ın yıldızı Kaya Scodelario yeni bir gerilim filmi için Netflix'e dönmeye hazırlanıyor.

Guy Ritchie’nin bu yılın başlarında yayıncı kuruluşa gelen drama dizisinin başarısının ardından oyuncu şimdi de The Woman in Cabin 10’un kadrosuna katıldı.

Ruth Ware’in aynı adlı çok satan romanından uyarlanan film, lüks bir gemi seyahatinde şok edici bir olaya tanık olan bir gazetecinin (Keira Knightley) etrafında şekillenecek. Scodelario’nun karakterine ilişkin ayrıntılar henüz açıklanmadı.

Filmin resmi sinopsisinde, “10 Numaralı Kamaradaki Kadın, bir yolcunun gece lüks bir yattan denize atılmasına tanık olan bir gazeteciyi takip ediyor – ancak tüm yolcular ve mürettebat sayıldığı için bunun gerçekleşmediği söyleniyor.

Kimsenin ona inanmamasına rağmen, kendi hayatını tehlikeye atarak cevaplar aramaya devam eder.” deniyor.

Filmin yönetmenliğini The Dig’den Simon Stone üstlenirken, senaryoyu da Snake Eyes: GI Joe Origins’in yazar ikilisi Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse ile birlikte kaleme aldı.

Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Guy Pearce, Hannah Waddingham, David Ajala, Gitte Witt, Art Malik, Daniel Ings, David Morrissey, Christopher Rygh, Paul Kaye, Lisa Loven Kongsli ve Gugu Mbatha-Raw da yer alıyor.

Scodelario’ya gelince, aktör kısa süre önce Alex Winter’ın Booksmart’tan Billie Lourd, Frozen’dan Josh Gad ve Barry’den Anthony Carrigan’ın da rol aldığı yaklaşan filmi Adulthood için Ottawa’da çekimlere başladı. Rollerinin ayrıntıları henüz açıklanmadı.

Filmin resmi logline’ında “Adulthood, günümüz Amerika’sında hepimiz gibi zar zor ayakta duran Megan ve Noah adlı bir kız ve erkek kardeş hakkında” deniyor.

Ebeveynlerinin bodrumunda bir ceset bulan kardeşler, memleketlerine dönmek zorunda kalır ve burada suç ve cinayetle dolu bir tavşan deliğinin içine çekilirler.

The Woman in Cabin 10’un henüz bir vizyon tarihi yok. The Gentlemen Netflix’te izlenebilir.

Exit mobile version