Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kişi Başı 45 Bin 250 TL Ödenecek! Banka Kesenin Ağzını Açtı

Ağustos ayının ortalarına doğru

Ağustos ayının ortalarına doğru yaklaşırken bankaların güncel emekli promosyonu fırsatları ilgili araştırmalar yapılıyor. Bu çerçevede, ağustos ayının ilk gününde başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatları çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emekliler 18.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi elde edebilirken, çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ederken, yeni açıklamalar da yakından takip ediliyor. 

45.250 TL Promosyon Anlaşması

Emekli promosyonlarının yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da ağustos ayında merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, Viranşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Virbel A.Ş. bünyesinde görevli personeli kapsayan banka maaş promosyon ihalesi gerçekleşti. Üç yıllık ihale neticesinde kişi başı 45.250 TL promosyon ödemesi yapılmasına karar verilirken, promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin Viranşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Viranşehir Belediyesi Virbel A.Ş. bünyesinde görevli personeli kapsayan banka maaş promosyon ihalesi yapıldı. Üç yılı kapsayacak ihaleyi, kişi başı 45 bin 250 TL ile en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankası kazandı.  Tüm Çalışanlarımıza Hayırlı Uğurlu Olsun’’ denildi.

Maaş Promosyonları 2024 Ağustos

Viranşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre 45.250 TL promosyon anlaşmasına ilişkin kamuoyu bilgilendirilirken, yurt çapındaki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Bu durumda, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ederken, ağustos ayının son günlerine kadar anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak. Çalışanlar da maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip edecekler. Maaş promosyonlarının yanı sıra, emekli promosyonları da araştırılan konular arasında yer alıyor. Ağustos ayında emekli promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, ilerleyen süreçlerde promosyon ödemeleri değişirse de bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunacaklar.