Kıvanç Tatlıtuğ Necdet Elmas’ın Hayatını Anlatan Dizide Oynayacak

En son Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaştığı “Aile” dizisinde oynayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ‘un yeni projesi belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ, 1960’lı yıllarda banka soygunları ile olduğu kadar halk arasında karizması ve zekası ile de büyük ilgi gören ve “ilk Türk gangster” olarak anılan Necdet Elmas’ın yaşamını anlatacak projede oynayacak. Necdet […]

En son Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaştığı “Aile” dizisinde oynayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ‘un yeni projesi belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ, 1960’lı yıllarda banka soygunları ile olduğu kadar halk arasında karizması ve zekası ile de büyük ilgi gören ve “ilk Türk gangster” olarak anılan Necdet Elmas’ın yaşamını anlatacak projede oynayacak.

Necdet Elmas’ın Hayatını Anlatan Dizi Nerede Yayınlanacak?

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosu  Levent Cantek tarafından yazılan dizi, dijital bir platformda izleyici karşısına çıkacak.

Öte yandan Tatlıtuğ, yapım şirketi Kampeon ile projede yapımcı ünvanıyla da bulunacak.

Necdet Elmas’ın oğlu Yıldırım Elmas’ın “Babam Gangsterdi Ama Ben Çocuktum” adlı biyografisinden uyarlanan proje, Elmas’ın İstanbul’un sokaklarında banka soyan bir gangstere dönüşmesinden hapishane yıllarına, dönemin önde gelen figürleriyle kurduğu ilgi çekici bağlarına ve ailesiyle olan dramatik ilişkilerine uzanan çalkantılı hayatını anlatacak.

Exit mobile version