Kızıl Goncalar Final Yapacak! Dizinin Yapımcısı Duyurdu

Ünlü yapımcı Faruk Turgut, Kızıl Goncalar dizisinin final yapacağını ifade etti.

Ünlü oyuncu Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrolü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, konuk olduğu bir YouTube programında Kızıl Goncalar’ın final yapacağını açıkladı.

İlk bölümünden beri dikkatleri üzerine çeken Kızıl Goncalar, senaryosuyla büyük beğeni toplamıştı.

Büyük bir merakla beklenen dizi, eylülün sonunda yeni sezona başlayacak.Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Black Swan Finans adlı YouTube kanalına konuk oldu ve Kızıl Goncalar’ın final yapacağı tarihi duyurdu.

Turgut, Kızıl Goncalar’ın bu sezonun sonunda biteceğini, diziyi uzun ömürlü düşünmediklerini belirtti ve şu ifadelere yer verdi:

“Türk toplumuna ben ayna tutuyorum. Türkiye’nin kendi dertleri var. Bu dertlerin birileri tarafından tartışılması konuşulması kafa yorması önemli bir şey. Yokmuş gibi davranarak çözemezsiniz. Bu meselelerin ekrana getirilip anlatılması lazım. Objektif bir bakış açışıyla anlatıp kutuplaşmanın bu kadar yoğun yaşandığı ülkede insanların birbirlerini daha net anlayıp bazı şeylerin daha farklı yorumlanmasına katkı yapabilir miyim düşüncesiyle ben bu işleri yapıyorum.”

Exit mobile version