Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızılcık Şerbeti Görkem Karakterinin Akıbeti Belli Oldu

Show Tv’nin sevilen dizisi ‘Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezon çekimleri sürerken Görkem karakterinin akıbeti belli oldu.

Show Tv'nin sevilen dizisi

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi oyuncuların paylaştığı reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon çekimleri devam ederken setten bomba bir paylaşım geldi.

Sezon finalinde; rahatsızlandığında Abdullah’a ulaşamayan Alev, onun verdiği sözleri tutmaması sebebi ile Almanya’ya uçtu. Her fırsatta Doğa’ya çok değer verdiğini ifade eden Giray’ın gizemli bir kadına Doğa hakkında söyledikleri seyircilerde adeta ters köşe etkisi yatırdı.

Dizinin final sahnesinde nefesler tutuldu. Kıvılcım, Ömer ve Doğa, Ünallar’a akşam yemeğe gittiğinde Nilay ve Görkem’in tartışması olayların fitilini ateşledi. Nilay eteğindeki tüm taşları döktü. Nilay, Ömer ve Görkem’in geçmişte yaşadıklarını ifşa etti. Son sahnede ise Görkem balkondan aşağı atladı.

Görkem’in ölüp ölmediği hakkında merakların yoğunlaştığı dizinin Nursema’sı Ceren Karakoç, Görkem karakterinin sırrını ortaya çıkardı.

Karakoç’un paylaştığı görüntüde Görkem Ünal ailesinin evinde olması, ölmediğini yönündeki iddiaları güçlendirdi.