Kızılcık Şerbeti Yeni Sezonuna Şebnem Dönmez de Katıldı

Şebnem Dönmez, Giray’ın (Kaan Taşaner) üvey annesi Heves karakterine hayat verecek. Kızılcık Şerbeti’nin çekimleri 23 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak. Gazeteci Birsen Altuntaş, Şebnem Dönmez, ‘Heves’ rolüyle Giray’ın (Kaan Taşaner) üvey annesi Heves’i canlandıracağını duyurdu. Servet Pandur da Görkem’in (Özge Özacar) babası Resul’un (Murat Ercanlı) yeni evleneceği kadın ‘Hacı Asude’yi canlandıracak. Hacı Asude aynı zamanda Batuhan […]

Şebnem Dönmez, Giray’ın (Kaan Taşaner) üvey annesi Heves karakterine hayat verecek. Kızılcık Şerbeti’nin çekimleri 23 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Şebnem Dönmez, ‘Heves’ rolüyle Giray’ın (Kaan Taşaner) üvey annesi Heves’i canlandıracağını duyurdu. Servet Pandur da Görkem’in (Özge Özacar) babası Resul’un (Murat Ercanlı) yeni evleneceği kadın ‘Hacı Asude’yi canlandıracak. Hacı Asude aynı zamanda Batuhan Yüzgüleç’in oynayacağı ve Nursema’ya partner olacağı konuşulan ‘Firuz’un da annesi olarak izleyici karşısına çıkacak.

Şebnem Bozoklu’nun Kıvılcım’ın Meri lakaplı kuzeni Meryem’i canlandıracağı dizide, Fırat Çelik de yayınevi sahibi Cemal’i oynayacak. En son ‘Kızıl Goncalar’daki performansıyla gündeme gelen Batuhan Yüzgüleç ise Firuz karakterini oynayacak.

Exit mobile version