Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızılcık Şerbeti’nin Yapımcısı Müjde Uzman Hakkında Konuştu

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, oyuncu Müjde Uzman ile ilgili açıklamada bulundu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı

Show Tv’de seyirci karşısına çıkan ‘Kızılcık Şerbeti’nin yapımcısı Faruk Turgut, Özlem Gürses’in YouTube programı ‘Bana Baştan Anlat’a konuk oldu.

Faruk Turgut, diziden ayrılan Müjde Uzman’a ilişkin açıklama yaptı.

Turgut, “Çok ciddi bir problem yaşadık. Bir video çekti, ‘tükenmişlik sendromu yaşıyorum, artık sete gitmek istemiyorum’ diye. Ama öyle olmadığını sonradan anladık” dedi.

Turgut’un Sözlerinin Devamı Şu Şekilde:

“Ama hiç öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış… Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak.”

Özlem Gürses bu açıklamadan sonra Faruk Turgut’a “Peki, Müjde’nin karakterine birini buldunuz mu?” şeklinde sordu. Turgut ise “Biz dizide o karakteri öldüreceğiz” ifadesini kullandı.

‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinde ‘Alev’i canlandıran Müjde Uzman, Instagram’da yaptığı paylaşımda, “Hayatımda ilk defa tükendim. İşin kötüsü kimse inanmıyor. Herkesin bir teorisi var olmam gereken kişiyle ve sıkıntılarımla alakalı, en büyük sebep de mesleğim! Hayatım çok kolay, ışıltılı pırıltılı (ne demekse), para ve lüks içinde falan olmalıymış kesin. Sahi kimin işi bu kadar konuşuluyor? Ben başka şeyler konuşamayacak mıyım hiç? Sağlık sorunlarına da inanmıyorlar. 30 senelik arkadaşlarım, ruhumu besleyen alışkanlıklarımı, özgürlüğümü geri verin. Ruhum o kadar sıkıştı ki, bedenimde de sıkışmayan, hastalanmayan, ağrımayan yer kalmadı. Ağaçsızlıktan, denizsizlikten insanlıksızlıktan hastayım, yastayım, hiç kimse görmüyor. Bilin bakalım neyim yok? Mecalim!” demişti.

Bu açıklaması ile gündem olan Uzman, bir süre sonra da diziyi bırakma kararı almıştı.