Laura Whitmore ve Sir Derek Jacobi Hello Stranger’da Rol Alacak

Laura Whitmore bir sonraki filminde eski Doctor Who yıldızı Sir Derek Jacobi ile birlikte benzersiz bir gerilim filminde rol aldı.

Eski Love Island sunucusu, yazar-yönetmen Paul Raschid’in Hello Stranger adlı interaktif filminde Jacobi ile birlikte rol alacak.

Oyuncu kadrosunda ikiliye Heartstopper yıldızı Yasmin Finney ve Goodness Gracious Me oyuncusu Kulvinder Ghir’in yanı sıra George Blagden, Danny Griffin ve Christina Wolfe eşlik ediyor.

Hello Stranger, hayatını elektronik olarak otomatikleştirilmiş akıllı bir evde sürdüren bir “tekno-hermit” olan Cam’in hikayesini anlatıyor.

Sinopsiste “Cam, Hello Stranger adlı rastgele görüntülü sohbet sitesinde yabancılarla etkileşime giriyor” deniyor. “Sonunda, değiştirilmiş bir sesi olan maskeli bir yabancıyla karşılaşır. Cesareti kırılan Cam görüşmeyi terk eder ancak yabancının akıllı evini hacklediğini ve onu eve kilitlediğini fark eder.

Yabancı, Cam’e üç tur oyun kazanması gerektiğini yoksa ‘oyunun biteceğini’ söyler. İzleyiciler Cam’in hayatta kalabilmesi için kararlar vermeli ve 3 oyunu oynamalıdır ancak yanlış bir seçim tüyler ürpertici bir sona yol açabilir.”

Whitmore geçtiğimiz günlerde Giovanni Pernice ile birlikte katıldığı Strictly Come Dancing’deki deneyimlerini anlatarak BBC patronlarını kendisine “gaz vermekle” suçladı.

The Irish Times’a konuşan Whitmore, şikayetlerini patronlara ilk kez 2016 yılında, programın 14. serisindeyken ilettiğini söyledi.

O dönemde dinlendiğini düşünüp düşünmediği sorulan Whitmore şunları söyledi:

“Ya da normalleştirmek için gaz verildi. Bunun her zaman olduğu gibi mağduru utandıran bir şekilde ortaya çıkması utanç verici. Ve herhangi bir şey hakkında konuşan ilk kişi olmak her zaman zordur,” diye devam etti ve ekledi: “Sanırım artık daha yüksek sesle konuşuyoruz ve artık insanları bir şeylerin üzerine çekiyoruz.”

BBC geçtiğimiz günlerde Pernice’in bu yılki 22. Strictly serisinde yer almayacağını doğruladı.

Exit mobile version