Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Longlegs’in Yönetmeninin Yeni Filmi The Monkey’in Fragmanı Yayınlandı

Longlegs filminin ünlü yönetmeni

Longlegs filminin ünlü yönetmeni Osgood Perkins’in yeni filmi The Monkey’in (Maymun) ilk fragmanı yayınlandı.

Stephen King’in 1980 tarihli kısa öyküsünden uyarlanan doğaüstü korku filmi, ikiz kardeşler Hal ve Bill’in (her ikisini de Theo James canlandırıyor) çocukluklarında keşfettikleri lanetli bir oyuncağın yarattığı tehdidi bertaraf etmek için yeniden bir araya gelmelerini konu alıyor.

Şubat 2025’te gösterime girecek olan filmin 45 saniyelik teaser’ı, James’in karakteri canlandırdığı ve içinde bulunduğu odanın kanla ıslandığı cesur bir ilk izlenim bırakıyor.

Maymun’un oyuncu kadrosunda James’in yanı sıra Tatiana Maslany, Elijah Wood, Colin O’Brien, Rohan Campbell ve Sarah Levy yer alırken, filmin yapımcılığını The Conjuring evrenindeki çalışmalarıyla tanınan James Wan üstleniyor.

Perkins kısa süre önce, bir FBI ajanının (Maika Monroe) Oregon eyaletinde işlediği cinayetlerle dehşet saçan seri katilin (Nicolas Cage) izini sürmesini konu alan korku-gerilim filmi Longlegs ile ününe ün kattı.

Yönetmenliğin yanı sıra senaryoyu da yazan Perkins, kısa süre önce kötü adam için isim seçimini açıkladı ve şunları paylaştı:

“Biz yazarlar kelimeleri severiz. Bazı kelimelerin kulağa nasıl geldiğini, nasıl göründüğünü, nasıl şekillendiğini ve nasıl hissettirdiğini seviyoruz.

“Evet, baba uzun bacaklı ve ürkütücü bir yönü var ama aynı zamanda bana 70’ler gibi geliyor – neredeyse bir Led Zeppelin şarkısı gibi ya da birinin minibüsünün yan tarafına koyacağı, bunun gibi harika bir şey.”

“İnsanların bugün pek kullanmadığı eski bir kelime gibi geliyor. Filmi tuhaf bir yere konumlandırdı. Tam olarak anlayamıyorsunuz. Tam olarak oturmuyor, bu da benim için daha çekici ve önemli olduğunu düşündüğüm bir merak yaratıyor.”

Maymun filminin Şubat 2025’te gösterime girmesi planlanıyor. Longlegs ise sinemalarda gösterimde.