Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lukas Gage Full Throttle Mindset Filminin Kadrosuna Dahil Oldu

You’nun yıldızı Lukas Gage,

You’nun yıldızı Lukas Gage, Josh Duhamel ile birlikte yakında gösterime girecek olan komedi gerilim filmi Full Throttle Mindset’in kadrosuna dahil oldu.

Patrick Brice’ın yönettiği film, gazeteci Doyle Murphy’nin ilk kez St. Louis Riverfront Times’da yayınlanan vahşi, gerçek bir hayat hikayesinden esinleniyor.

Murphy’nin makalesinden esinlenen Full Throttle Mindset, tükenmiş Blake Laubinger’ın (Gage) Midwestern solaryum salonu kralı Todd Beckman (Duhamel) için çalışmaya başlamasını konu alıyor. Blake kısa süre sonra yeni akıl hocasının işlerinin bir uyuşturucu imparatorluğu için paravan olduğunu ve artık kendisinin de katkıda bulunmasının beklendiğini öğrenir (Deadline aracılığıyla).

Jake Disch tarafından yazılan filmin çekimlerine bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

Gage bundan sonra 2022 yapımı korku filmi Smile’ın devam filminde rol alacak ve karakterinin kaderi fragmanda ortaya çıkacak. İlk filmle benzer övgülere sahip olan Smile 2, yeni bir kahraman olan pop yıldızı Skye Riley’nin gülümseme lanetine yakalanmasını konu alıyor.

Ekim ayında vizyona girecek filmin geçtiğimiz ay yayınlanan ilk fragmanında Skye, Gage’in canlandırdığı Lewis karakterinin evine gelip gözlerinin altına ağırlık koyarak kendini öldürmesinin ardından lanete yakalanıyor.

Gage, Euphoria, The White Lotus 1. sezon ve Fargo 5. sezon filmlerindeki rolleriyle tanınıyor. Son olarak 1989 yapımı Road House’un Jake Gyllenhaal başrollü yeniden çevriminde yer alan aktör, yazar-yönetmen Drew Hancock’un yakında gösterime girecek bilimkurgu gerilim filmi Companion’da da rol alacak.

Ocak 2025’te ABD’de gösterime girmesi planlanan filmde Sophie Thatcher (Yellowjackets), Jack Quaid (The Boys), Megan Suri (Never Have I Ever), Harvey Guillén (What We Do in the Shadows) ve Rupert Friend (Obi-Wan Kenobi) de rol alıyor.

Full Throttle Mindset’in vizyon tarihi henüz belli değil.