Marul Kafa Mehmet Yıldırım’ın Acı Günü

Sosyal medyada çektiği videolarla büyük ilgi gören ve Marul Kafa olarak bilinen Mehmet Yıldırım’ın annesi vefat etti. Geçtiğimiz dönemlerde annesinin yaşadığı rahatsızlığı paylaşarak dua isteyen Mehmet Yıldırım’ın annesinin yaşamını yitirdiği bugün paylaşıldı. Mehmet Yıldırım’ın Annesi Havva Yıldırım Neden Öldü? Babası İsmail Yıldırım ve annesi Havva Yıldırım’ın zaman zaman videolarda yer alması dikkat çekiyordu. Ailesiyle birlikte […]

Marul Kafa Mehmet Yıldırım’ın Acı Günü

Sosyal medyada çektiği videolarla büyük ilgi gören ve Marul Kafa olarak bilinen Mehmet Yıldırım’ın annesi vefat etti. Geçtiğimiz dönemlerde annesinin yaşadığı rahatsızlığı paylaşarak dua isteyen Mehmet Yıldırım’ın annesinin yaşamını yitirdiği bugün paylaşıldı.

Mehmet Yıldırım’ın Annesi Havva Yıldırım Neden Öldü?

Babası İsmail Yıldırım ve annesi Havva Yıldırım’ın zaman zaman videolarda yer alması dikkat çekiyordu. Ailesiyle birlikte yıllardan beri videolar çekerek yakından tanınan Mehmet Yıldırım, annesinin kanser olduğunu duyurmuştu. Tüm tedavilere rağmen kanserin büyümesini sürdürdüğünü söyleyen Marul Kafa  “Annem 4. evre akciğer kanseri kemik ve karaciğer metaztası var 1,5 yıldır neredeyse tüm kemoterapileri aldık ve büyümeyi durduramıyoruz” demişti. Bu mesajı ile takipçilerinden dua isteyen Marul Kafa, son mesajı ile herkesi üzdü.

Hastalığının ilerlemesi ile yoğun bakıma kaldırılan Havva Yıldırım için oğlu “Canımdan çok sevdiğim annemi kaybettik. Öğle namazına müteakip Cihadiye Mezarlığı’na defnedilecektir. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.” dedi.

Exit mobile version