Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mauro Icardi ve Wanda Nara Cephesinde Flaş Gelişme

Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Mauro Icardi, aralarının bozuk olduğu öne sürülen eşi Wanda Nara ile yeniden beraber görüntülendi.

Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Mauro

Dünyaca ünlü futbolcu Mauro Icardi, aralarının bozuk olduğu iddia edilen eşi Wanda Nara ile yeniden birlikte görüntülendi. Sakatlığı sebebi ile bir süre sahalardan uzak kalan Icardi, tedavi amacıyla gittiği ülkesinde, ayrılık iddialarına rağmen Nara ile buluştu.

Süper Lig’in dördüncü haftasındaki Adana Demirspor maçında sağ üst adalesinde sorun meydana gelen Icardi, gerçekleştirilen tetkiklerde 2. derece zorlanma ve kısmi yırtık tespit edilmesinden sonra Arjantin’e gitmişti.

Ünlü futbolcu, önceki günlerde Nara’nın eski eşi Maxi Lopez’den olan oğlu Valentino Lopez’in River Plate genç takımıyla çıktığı karşılaşmayı seyretmek için sahadaydı. Arjantin basınındaki haberlere göre, Icardi ve Nara, beraber Valentino’nun maçını takip ederken görüntülendi.

Bu anlar, ikilinin barışma ihtimaline dair yeni spekülasyonlar yaratırken, Icardi’nin çevredeki taraftarların fotoğraf isteklerini geri çevirmediği de dikkat çekti.