Megastar Tarkan: Merak Etmeyin Terim Mis Gibi Kokuyor

Samsun’da gerçekleştirilen müzik festivalinde sahne alan Megastar Tarkan’ın, defalarca terini sildiği havluyu hayranlarına attı. Samsunlu müzikseverler, Megastar Tarkan ve rap müziğin öncülerinden Ceza’yı canlı dinleme fırsatı elde etti. Muhteşem gecede sahneye önce Ceza çıktı. Ceza’dan sonra Tarkan sahnede aldı. Tarkan sevilen çok sayıda şarkısını seslendirerek sevenlerini coşturdu. Megastar Tarkan defalarca terini sildiği havluyu izleyiciye atarak […]

Samsun’da gerçekleştirilen müzik festivalinde sahne alan Megastar Tarkan’ın, defalarca terini sildiği havluyu hayranlarına attı.

Samsunlu müzikseverler, Megastar Tarkan ve rap müziğin öncülerinden Ceza’yı canlı dinleme fırsatı elde etti.

Muhteşem gecede sahneye önce Ceza çıktı.

Ceza’dan sonra Tarkan sahnede aldı. Tarkan sevilen çok sayıda şarkısını seslendirerek sevenlerini coşturdu.

Megastar Tarkan defalarca terini sildiği havluyu izleyiciye atarak ilginç anlar da yaşattı.

Ön taraftaki izleyici ile diyalog kuran Tarkan o anlarda, “Merak etmeyin terim mis gibi kokuyor. Yine de tersiz verebilirim isterseniz. Tertemiz bir tane” şeklinde konuştu.

İzleyicinin yanıtı duyulmazken, “Havlu kalmadı kız” diye sözlerini sürdüren Tarkan, bu sözlerden sonra terli havluyu izleyiciye attı.

İzleyici havluyu yakalamak için birbirleriyle yarıştı.

Megastar’ın enerjik sahne performansı ve Ceza’nın etkileyici rap şovlarıyla Samsun halkına unutulmaz bir gece yaşatan festivale büyük ilgi gösterildi.

Exit mobile version