Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merakla Beklenen Çılgın Cuma 2 Filminin Resmi Adı Duyuruldu

Freaky Friday 2’nin (Çılgın

Freaky Friday 2’nin (Çılgın Cuma 2) ismi ve The Acolyte’ın yıldızı Manny Jacinto’nun karakteri doğrulandı.

Çılgın Cuma 2’nin resmi adı belli oldu: Daha Çılgın Cuma.

Haber Disney’in D23 Expo’sunda filmin yıldızları Lindsay Lohan ve Jamie Lee Curtis tarafından duyuruldu. Filmde canlandırdıkları Anna ve Tess karakterlerinin arabada giderken ve bir başka kız-anne vücut değişimine tanık olurken çekilmiş fotoğrafları paylaşıldı.

Curtis, Anna’nın bu filmde artık bir anne olduğunu, dramaya yeni bir dinamik kattığını açıkladı. Entertainment Weekly’deki habere göre son filmden bu yana “hiç zaman geçmemiş” gibi hissettiğini itiraf etti.

“İş gibi bile hissettirmiyor” ifadesini kullanan Lohan, filmi “daha eğlenceli, daha duygusal” olarak nitelendiriyor. Curtis’in ikinci bir film için geri dönmelerinin ana nedeni olduğunu açıklıyor.

Everything Everywhere All at Once oyuncusu Curtis ayrıca The Good Place ve Star Wars: The Acolyte oyuncusu Manny Jacinto’nun Anna’nın kocasını canlandıracağını söyledi.

Curtis, ”Manny çok sevimli, çok komik” dedi.

Chad Michael Murray’nin ilk filmde Anna’nın aşık olduğu Jake rolüyle geri döndüğünü zaten biliyoruz ve bu filmde de oldukça fazla yer alacak gibi görünüyor.

Curtis, “Chad bu filmde. Ve oğlum, oh oğlum, Chad bu filmde,” diye dalga geçti.

2003’teki filmdeki rollerini yeniden canlandıran diğer oyuncular ise Mark Harmon, Christina Vidal Mitchell, Haley Hudson, Stephen Tobolowsky, Lucille Soong ve Rosalind Chao. Once Upon a Time in Hollywood’dan Julia Butters, The Social Dilemma’dan Sophia Hammons ve Never Have I Ever’dan Maitreyi Ramakrishnan yeni karakterler olarak rol aldılar.

Çekimlerine Haziran ayında başlanan Freakier Friday’in 2025 yılında sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor. Freaky Friday Disney+ üzerinden izlenebilir.