Merakla Beklenen Joker 2 Filmi İlk Filmden Daha Uzun Olacak

Büyük bir heyecanla beklenen Joker 2 filminin süresinin ilk filmden daha uzun olacağı doğrulandı.

Joker: Folie a Deux resmi çalışma süresini açıkladı ve devam filminin ilk filmden daha uzun olacağını doğruladı.

Önümüzdeki ay 4 Ekim’de vizyona girecek olan film için İrlanda Film Sınıflandırma Ofisi (IFCO) filmin 137 dakika 49 saniyelik bir çalışma süresine sahip olacağını, yani Joker 2’nin 2 saat 17 dakikadan biraz fazla süreceğini onayladı.

İki saatin biraz üzerinde (121 dakika 38 saniye) bir çalışma süresine sahip olan 2019’un Joker’i ile karşılaştırıldığında, bu, devam filminin ilk taksitten 15 dakikadan fazla daha uzun olduğu anlamına geliyor.

Başrolünde Oscar ödüllü Arthur Fleck rolünü yeniden canlandıran Joaquin Phoenix’in yer aldığı Joker 2’de Lady Gaga da Harley Quinn rolüyle DC’deki ilk çıkışını yaparak kadroya katılıyor.

Vizyon tarihi 4 Ekim olarak belirlenen devam filminin henüz resmi bir sinopsisi yok ancak filmin müzikal öğeler içereceğini biliyoruz.

CinemaCon paneli sırasında konuşan yönetmen Todd Phillips film hakkında şunları söyledi:

“Bu konu hakkında hiç bu şekilde konuşmadık ama müziğin önemli bir unsur olduğu bir film olduğunu söylemekten hoşlanıyorum. Bana göre bu ilk filmden çok da uzaklaşmıyor.

Arthur garip, mesafeli ve tüm bu şeylere rağmen içinde müzik var. Onda bir zarafet var. İlk filmdeki dansların çoğunun temelinde bu vardı… Burada o kadar büyük bir adım atılmış gibi gelmedi. Farklı ama bence izlediğinizde anlam kazanacak.”

Bu arada, Lady Gaga kısa süre önce Harley Quinn’i canlandırması konusunda içini döktü ve ikonik karakterin “çok otantik” bir versiyonundan söz etti.

Access Hollywood’a verdiği bir röportajda Gaga, “Harley’nin benim versiyonum olduğunu biliyorsunuz ve bu film ve bu karakterler için çok otantik. Bu filmde yaptığım gibi bir şeyi daha önce hiç yapmadım, bu yüzden her şey tamamen yepyeni ve gerçekten eğlenceli olacak.” dedi.

Exit mobile version