Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merakla Beklenen Karlar Ülkesi 3’ün Çıkış Tarihi Kesinleşti

Büyük ilgi gören ve her serisi büyük bir heyecanla beklenen Karlar Ülkesi 3’ün çıkış tarihi nihayet kesinleşti.

Büyük ilgi gören ve

D23’te animasyon üçlemesinin 24 Kasım 2027’de sinemalarda olacağı açıklandı.

Yazar Jennifer Lee’nin hafta başında ilk konsept sanatını ortaya çıkarmasının ardından filmin 2027’nin sonlarında gösterime girmesi bekleniyordu.

Disney, Karlar Ülkesi 3’ün vizyon tarihinin onaylanmasının yanı sıra, Jon Hamm’in başrolünü üstlendiği Hoppers’ın 6 Mart 2026’da gösterime gireceğini de duyurdu.

Karlar Ülkesi 3’ü görmemize hala üç yıl olsa da, inanılmaz bir şekilde dördüncü bir film üzerinde çalışılıyor.

Haber, Good Morning America’ya konuşan Disney CEO’su Bob Iger tarafından da doğrulandı: “Frozen 3 yolda ve Frozen 4 de yolda olabilir.

Bob Iger, “Şu anda bu filmler hakkında söyleyecek fazla bir şeyim yok ama orijinal [iki filmi] yaratan Jennifer Lee, Disney animasyon ekibiyle birlikte bir değil iki hikaye üzerinde sıkı bir şekilde çalışıyor.” şeklinde konuştu.

Karlar Ülkesi 3’ün konusu çok gizli tutuldu ama yönetmen olarak geri dönmeyecek olan Lee geçen yıl heyecan verici bir güncelleme yaptı.

Lee, “Tek söyleyebileceğim, geçen hafta yaratıcı ekiple birlikte çalışmam için bana zaman ayırdıkları. Ve aklım başımdan gitti. Çok heyecanlıyım. Henüz ne yapacağımı bilmiyorum. Hiçbir şey yapmıyor olabilirim.” dedi.

Karlar Ülkesi ve Karlar Ülkesi 2 Disney+’da yayınlanıyor. Üçüncü bir film daha duyuruldu.