Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merakla Beklenen Uglies Filmi Netflix’te İzlenebilecek

Uglies Netflix’te izlenebilecek ve Scott Westerfeld’in romanının hayranları için uzun bir bekleyiş sona erecek.

Uglies Netflix'te izlenebilecek ve

Serinin ilk kitabından uyarlanan Uglies, 16 yaşına gelen herkese estetik ameliyatın dayatıldığı, onları Çirkin’den Güzel’e dönüştüren ve şehre erişimlerini sağlayan fütüristik bir dünyada geçiyor.

Tally Youngblood (Joey King) ameliyat olmak ve toplumun geri kalanına katılmak üzeredir, ancak arkadaşı kaçtığında, Tally her şeyi değiştiren karanlık bir sırrı ortaya çıkaran bir yolculuğa çıkar.

Eğer bir göz atmak isterseniz, Uglies bugün (13 Eylül) yayınlanmasının ardından artık tüm dünyada Netflix’te izlenebilir.

Uglies’in yönetmenliğini McG üstlenirken, Jacob Forman, Vanessa Taylor ve Whit Anderson Westerfeld’in romanını beyazperdeye uyarladı. Filmde ayrıca Chase Stokes, Brianne Tju, Keith Powers, Laverne Cox, Charmin Lee ve Jan Luis Castellanos rol alıyor.

King başrolde oynamasının yanı sıra filmde yönetici yapımcı olarak da görev aldı.

“Filmin Netflix tarafından yeniden canlandırıldığı 2020 yılında Digital Spy’a verdiği demeçte, “Bu kitap serisi, gençliğimde okumaktan ve içinde kaybolmaktan ve kendimi kaptırmaktan en çok hoşlandığım şeylerden biriydi. Dolayısıyla bu hikayeyi çok sevdiğim bir şirketle birlikte anlatabilmek gerçekten çok heyecan verici.” ifadelerini kullandı.

TUDUM’a konuşan Westerfeld, McG ile ilk tanışmasını ve onun filmi yönetmek için mükemmel bir seçim olduğunu nasıl anladığını anlattı.

Westerfeld’in Açıklaması Şu Şekilde:

“Elinde Uglies’in yüz tane post-it’le süslenmiş, yıpranmış bir kopyası vardı. O gün Tally’nin vahşi doğadaki seyahatlerini çekiyorduk ve McG’nin ilk sorusu ‘SpagBol’un tadı Tally onu ilk yediğinde kötü mü oluyor? Yoksa sadece iki hafta boyunca yedikten sonra mı kötü oluyor? Şöyle düşünüyordum, ‘Lanet olsun. Bu adam hem kitabı hem de kitabın içindeki dünyayı gerçekten önemsiyor: bir hikayeyi özel ve gerçek kılan tüm o küçük ayrıntılar.”

Uglies şimdi Netflix’te izlenebilir.