Mesut Özil’in Türkiye Planını Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mesut Özil hakkında bugüne kadar gündeme gelmeyen konularda açıklamalarda bulundu. Euro 2024’de Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın yakaladığı başarıyı değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin çok daha iyi yerler geleceğini ve yapılacak yeni projelerin de Türkiye’deki futbolu destekleyeceğini ifade etti. “Mesut Özil Futbol Akademisi Kuracak” Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi mesela Mesut Özil, bizimle beraberdi. […]

Mesut Özil’in Türkiye Planını Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mesut Özil hakkında bugüne kadar gündeme gelmeyen konularda açıklamalarda bulundu. Euro 2024’de Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın yakaladığı başarıyı değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin çok daha iyi yerler geleceğini ve yapılacak yeni projelerin de Türkiye’deki futbolu destekleyeceğini ifade etti.

“Mesut Özil Futbol Akademisi Kuracak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi mesela Mesut Özil, bizimle beraberdi. Mesut Alman milli takımında oynarken kaç yaşındaydı? Bizi 3-1 yedikleri maçı ben Merkel’le birlikte seyretmiştim. O zaman 22 yaşındaydı. Bir tane de bize gol atmıştı. Türkiye’de şimdi futbol okulu, akademisi kuruyor. Almanya’daki ve Real Madrid’deki yapıyı bizde oluşturmak istiyor. Böyle bir adım hakikaten atılırsa o yapı aynen bize geçerse, o zaman bırak sen 22 yaşı, 10-12 yaşlarındaki yavruların futbol sahasında yetiştiğini görürüz. Bunlar topa vurmaktan önce saygıyı sevgiyi bu akademide görecekler” diyerek bugüne kadar gündeme gelmeyen bir projeyi açıkladı. Bu açıklama sonrasında gözlerin çevrildiği Mesut Özil ise konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı.

Hollanda ile Türkiye arasında oynanan çeyrek final maçında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte olan Mesut Özil, maçı da birlikte izlemişti. İkilinin bu buluşmada detaylı görüşme yaptığı düşünülüyor.

Exit mobile version