Nesrin Cavadzade Erkeklerde Aradığı Kriteri Duyurdu

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, gazetecilerle yaptığı sohbette nasıl bir erkekle birlikte olmak istediğini açıkladı. ‘Yasak Elma’, ‘Bizim Hikaye’, ‘Şahane Hayatım’ ve ‘Üç Kuruş’ gibi yapımlarla ünlenen oyuncu Nesrin Cavadzade, hayatına girecek erkekte tek bir şey aradığını duyurdu. Önceki gün bir röportaj veren oyuncu Muhabironline’ın “Kadınlar uzun sürede hazırlanır. Siz öyle değilsiniz anladığım kadarıyla.” sözlerine şöyle […]

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, gazetecilerle yaptığı sohbette nasıl bir erkekle birlikte olmak istediğini açıkladı.

‘Yasak Elma’, ‘Bizim Hikaye’, ‘Şahane Hayatım’ ve ‘Üç Kuruş’ gibi yapımlarla ünlenen oyuncu Nesrin Cavadzade, hayatına girecek erkekte tek bir şey aradığını duyurdu.

Önceki gün bir röportaj veren oyuncu Muhabironline’ın “Kadınlar uzun sürede hazırlanır. Siz öyle değilsiniz anladığım kadarıyla.” sözlerine şöyle cevap verdi:

“Yok ben hiç uzun süreler harcamıyorum. Hayatım erkekleri beklemekle geçti. Çünkü erkekler benden daha uzun sürede hazırlanıyor”

Cavadzede, muhabirin “Bu konuda erkekler de duymuş olsunlar. ‘En hızlı hazırlanan erkek kimse hayatımda olabilir?’ diyebilir miyiz?” sorusuna ise “777 aldım, kabul ettim.” şeklinde cevap verdi.

 

Exit mobile version