Netflix BBC One Dizisini Seyircilerle Buluşturdu

Başrolünde Bay Bates ve Postane'den Toby Jones'un yer aldığı 2015 yapımı BBC One dizisi Netflix'e eklendi.

John Lanchester’ın aynı adlı çok satan kitabından uyarlanan Capital, Güney Londra’daki bir sokağın artan emlak fiyatları nedeniyle nasıl dönüştüğünü anlatıyor.

Sokak sakinleri daha sonra kimliği belirsiz bir göndericiden kartpostalla tehdit mesajı alırlar: “Sahip olduklarınızı istiyoruz”. Kartpostalın arkasında kim var ve ne istiyorlar?

Üç bölümlük dizide Jones’un yanı sıra Fool Me Once’ın yıldızı Adeel Akhtar, God’s Own Country’den Gemma Jones, Deadpool & Wolverine’den Wunmi Mosaku ve The Full Monty’den Lesley Sharp da rol alıyor.

The A Word’den Peter Bowker’ın yazarlık görevini üstlendiği, Doctor Who ve Heartstopper’dan Euros Lyn’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kamera arkasında da pek çok güçlü yetenek var.

Bu hafta Netflix’te yayınlanmaya başladığından beri, Birleşik Krallık’ta yayın hizmetinin en çok izlenen dizileri arasında ilk 10’a girmeyi başardı.

Netflix son zamanlarda James Bond’un Ana de Armas’ının oynadığı unutulmuş bir gerilim ve The Lazarus Project’in Paapa Essiedu ve Peaky Blinders’ın Joe Cole’unun oynadığı Sky’s Gangs of London’ın ilk iki sezonu (aslında bir noktada üçüncü bir sezon alacak) dahil olmak üzere oldukça fazla lisanslı eski içerik ekliyor.

Chris Evans’ın 2017 yapımı Gifted filminde olduğu gibi, bu projeler genellikle ilk yayınlandıklarında radarın altında kaldıktan sonra yayıncıda yeni bir hayat bulabiliyor. Netflix’in Küresel Film Listesi’ne eklendikten sonra üçüncü sıraya yerleşen film, sadece iki yeni yapım tarafından geride bırakıldı.

Elbette Netflix, Heartstopper’ın 3. sezonu ve Love is Blind’ın 7. sezonunun önümüzdeki hafta gösterime girmesiyle birlikte pek çok orijinal ve yeni içerik de ekliyor.

Capital şimdi Netflix’te izlenebilir. Daha önce BBC One’da yayınlanmıştı.

Exit mobile version