Netflix Emily in Paris Dizisiyle İlgili Müjdeli Haberi Duyurdu

Popüler dijital içerik platformu Netflix, Emily in Paris'i bir sezon daha uzattığını duyurdu.

Yayın servisi bugün yaptığı açıklamada, Lily Collins’in başrolünü oynadığı popüler dizi Emily in Paris’in beşinci sezon için geri döneceğini duyurdu. Collins’in canlandırdığı karakterin Roma’daki romantik maceralarına devam edeceği belirtildi.

Collins’in İtalya’nın başkentinde espresso yudumlarken çekilen yeni bir fotoğrafı Netflix’in sosyal medya hesaplarında paylaşıldı ve altına şu not düşüldü:

“Roma gibisi yok. Emily Paris’te 5. SEZON için geri dönüyor!”

Geçtiğimiz hafta Netflix’te yayınlanan 4. sezonun ikinci bölümünde Emily, yeni sevgilisi Marcello ile vakit geçirmek üzere Roma’ya uçtu.

Başlangıçta yalnız bir gezi olsa da, Emily daha sonra ev arkadaşı ve en iyi arkadaşı Mindy ile Agence Grateau’daki iş arkadaşları Luc, Julien ve patronu Sylvie’nin de kendisine katıldığını görüyor.

Dördüncü sezon finali, Emily’nin Fransa’nın başkentindeki geleceğini sorgulayan bir uçurumla sona erdi.

Görünüşe göre Emily, Agence Grateau’nun yeni yurtdışı ofisinin başına geçmek ve Marcello’nun ailesinin lüks kaşmir şirketi Umberto Muratori’nin pazarlama kampanyasının yürütülmesine yardımcı olmak üzere Roma’da kalırken, işle zevki birbirine karıştıracak.

Beşinci sezon Roma’dan daha fazla haber verirken, Emily Paris’te’nin patronu Darren Star dizinin adının değişmeyeceğinin garantisini verdi.

Star, “Emily’nin Roma’da bir varlığı olacak. Bu Paris’te olmayacağı anlamına gelmiyor ama Roma’da da bir varlığı olacak.” dedi.

Collins ayrıca Good Morning America’ya verdiği son röportajda Marcello ile ekrandaki yeni aşkından daha fazla söz etti.

Collins, “Marcello, Emily için istediğimiz bambaşka bir macera çünkü nihayetinde Emily’nin daha iyi bir iş/yaşam dengesine sahip olabilmesini istiyoruz. Emily’nin koşulsuz bir şekilde gülümseyebilmesini istiyoruz. Onu tatil modunun ötesinde görmek istiyoruz. Ve o da bu mükemmel zamanda geldi.” şeklinde konuştu.

Emily Paris’te 1-4 sezonları Netflix’te izlenebilir.

Exit mobile version