Netflix Gerilim Filmi Out of the Dust Dikkat Çekiyor

Siobhan Finneran ve Asa Butterfield bir popüler içerik platformu Netflix dramasında yeni roller aldı.

Happy Valley ve Sex Education yıldızları psikolojik gerilim Out of the Dust’ın oyuncu kadrosuna liderlik edecek.

Dizi, muhafazakâr bir Hıristiyan tarikatındaki hayatı, firari mahkûm Sam ile yollarının kesişmesiyle değişen ve onu tehlikeli bir özgürleşme ve cinsel uyanış yoluna sürükleyen itaatkâr eş ve anne Rosie’yi konu alıyor.

Dizide Adam rolündeki Butterfield ve Bayan Phillips rolündeki Finneran’ın yanı sıra Rosie rolünde Three Girls’ten Molly Windsor, Sam rolünde Hawkeye’dan Fra Fee ve Bay Phillips rolünde Doctor Who’dan Christopher Eccleston yer alacak.

Netflix’in altı bölümlük dizi için hazırladığı sinopsis şöyle:

“Rosie, kocası Adam ve kızıyla birlikte kapalı bir Hıristiyan cemaatinde yaşamaktadır.

Kaçak mahkum Sam’in hayatına girmesi, dünyasının gerçekliğini ve kısıtlamalarını ortaya çıkarır; belki de bu gizli dini topluluk onun çıkarlarını en iyi şekilde gözetmiyordur.

Ve evliliğinde çatlaklar belirmeye başladığında, Sam onun kurtarıcısı olarak ortaya çıkar. Ancak karanlık suç geçmişiyle, en büyük tehlike nerede yatıyor – tarikatta mı yoksa Sam’de mi?”

Out of the Dust, Intergalactic’ten Julie Gearey’nin imzasını taşıyor ve yapımına bu ay başlanıyor.

Butterfield bu dizinin yanı sıra, başrollerinde You’dan Victoria Pedretti, Hereditary’den Alex Wolff (aynı zamanda yazar ve yönetmen) ve Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’den Justice Smith’in yer aldığı yeni gerilim filmi If She Burns’te de rol alacak.

Film, travmatik bir olayın ardından işlevsiz ailesiyle birlikte Avrupa’ya seyahat eden Pedretti’nin “ateşli” ana karakterine odaklanıyor.

Filmin özeti şu şekilde:

“Orada, esrarengiz komşusuyla yaşadığı çalkantılı ilişkide sığınak ve tehlike bulur; bu ilişki, artan aile gerilimleri ve gizemli orman yangınlarıyla birlikte onu kırılma noktasına itmekle tehdit eder.”

Out of the Dust Netflix’te yayınlanacak.

Exit mobile version