Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix Happy Gilmore 2 İçin Çekim Güncellemesini Duyurdu

Popüler dijital içerik platformu Netflix’in Happy Gilmore 2’si için heyecan verici bir çekim güncellemesi yapıldı.

Popüler dijital içerik platformu

Adam Sandler’ın 1996 yapımı kült komedisinin bu yılın başlarında duyurulan devam filminin çekimlerine sadece birkaç hafta içinde başlanacak.

Haber, aktörün sunucu Jimmy Fallon’a söylediği The Tonight Show’a son katılımı sırasında Sandler’ın kendisi tarafından doğrulandı: “Happy Gilmore’u çekeceğiz. Bu gerçekleşiyor. New Jersey’de çekmeye hazırlanıyoruz. Birkaç hafta içinde başlıyoruz. Her şey yolunda.”

Şöyle devam etti: “Senaryo üzerinde çok çalıştık. Kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemedik. İnsanlar uzun zamandır soruyor. Bu konuda gerçekten heyecanlıyız. Kıçımızı yırtarak yazdık. Pek çok golfçü bize iyi davranıyor ve filmin bir parçası olacaklar.”

Filmin oyuncu kadrosunda gerçek profesyonel golfçüler yer alacak ve NFL oyuncusu Travis Kelce gibi yıldızların cameoları bulunacak.

Kelce’nin devam filminde yer almasını değerlendiren Sandler şunları söyledi:

“Travis için güzel bir şeyimiz var. O da gelecek. O çok iyi bir adam. Gerçek hayatta ona bayılırsınız. Ne kadar büyük, yakışıklı bir adam. Komik ve çok havalı.”

Orijinal filmde Sandler, golfe yeteneği olduğunu keşfeden ve büyükannesinin evini kurtarmak için bir turnuvaya katılan kötü huylu, başarısız bir hokey oyuncusu olan karakteri canlandırıyordu.

Sandler elbette Happy Gilmore 2 için rolünü yeniden canlandıracak, Christopher McDonald’ın da Gilmore’un golf rakibi Shooter McGavin olarak geri dönmesi bekleniyor.

McDonald daha önce Mart ayında yaptığı açıklamada bir devam filminin yolda olduğunu söylemişti:

“Adam’ı yaklaşık iki hafta önce gördüm ve bana ‘McDonald, buna bayılacaksın’ dedi. Ben de ‘Ne?’ dedim. ‘Buna ne dersin?’ dedi ve bana Happy Gilmore 2’nin ilk taslağını gösterdi.”

Happy Gilmore 2 Netflix’te yayınlanacak ve yayın tarihi henüz onaylanmadı.