Netflix İngiliz Kara Komedisi Breeders Filmini Yayınladı

Ünlü oyuncu Martin Freeman ve Daisy Haggard'ın İngiliz kara komedisi Breeders şimdi Netflix'te.

Martin Freeman ve Daisy Haggard’ın mücadeleci ebeveynleri canlandırdığı Breeders Netflix’e eklendi.

Komedi, zorlu kariyerlerini, ev hayatlarını ve değişen ilişki dinamiklerini küçük çocuk yetiştirmenin zorlukları ve sıkıntılarıyla dengelemeye çalışan evli çift Paul (Freeman) ve Ally’yi (Haggard) merkezine alıyor.

Breeders ilk olarak 2020’de İngiltere’de Sky ve yayın hizmeti NOW’da yayınlanmaya başladı ve bugüne kadar dört sezon yayınladı. Dördüncü sezonun serinin son sezonu olacağı onaylandı.

Etkileyici bir Rotten Tomatoes puanına sahip olan Breeders, eleştirel tepkilere göre yüzde 92’lik bir reytinge (dört sezonun ortalaması) sahip.

BBC’nin Sherwood dizisinden de tanıdığımız Alun Armstrong ve Joanna Bacon da Ally’nin ebeveynleri olarak rol alıyor ve çift için denkleme başka bir boyut getiriyor.

Martin Freeman yakın zamanda BBC’de The Responder’da rol aldı. Başrolü üstlenmenin yanı sıra ortak yaratıcıydı.

Collider’a verdiği röportajda aktör, Paul ve Ally’nin ebeveyn olarak içinde bulundukları “inişli çıkışlı tren ‘e atıfta bulunarak, bunun ’tanıştığım her çiftin ve parçası olduğum her çiftin içinde bulunduğu inişli çıkışlı treni” yansıttığını söyledi.

“Biz sadece konuştuğumuz şeylere sadık bir şov yapmak istedik; duygusal, komik, dramatik, dokunaklı ve ebeveynlerin kendilerini affedici ve kendini kaybettiğin için yargılayıcı olmayan bir şekilde görmelerini sağlayan bir şey yapmak istedik, ki görünüşe göre bunu yapmamanız gerekiyor” diye ekledi.

Rol arkadaşı hakkında konuşan Freeman şunları söyledi:

“Daisy kesinlikle harika bir aktör. Gerçekten dizinin kalbinde yer alıyordu. Bu çok önceden belliydi. Bu rol için gerçekten iyi insanlar olan çok iyi birkaç aktörle görüştük. Hiçbir zaman Daisy olmayacaktı.

Ama bir kez Daisy olunca, hepimiz bu kararı verdiğimiz için çok memnun olduk çünkü onun yapabildiğini yapabilecek, onun kadar hafif ama aynı zamanda onun kadar derin ve onun kadar dürüst olabilecek çok fazla insan olduğunu sanmıyorum. Bunu bir anda yapabiliyor. Bir oyuncu olarak çok saygı duyduğum ve sevdiğim çok ama çok hassas bir dokunuşu var. Onunla çalışmaktan büyük keyif aldım. O dizinin kalbi.”

Breeders şimdi Netflix’te yayında.

Exit mobile version