Netflix Lonely Planet Filminin İlk Fragmanını Yayınladı

Netflix, Laura Dern ve Liam Hemsworth'un başrollerini paylaştığı romantik komedi Lonely Planet'in ilk fragmanını yayınladı.

Emmy ve Akademi Ödülü adayı Susannah Grant’in yazıp yönettiği filmde Dern, yazar tıkanıklığını aşmak umuduyla Fas’taki prestijli bir yazar inzivasına çekilen münzevi bir roman yazarı olan Katherine’i canlandırıyor.

Katherine oradayken Owen (Hemsworth) adında genç bir adamla tanışır ve “bir tanışma olarak başlayan ilişki, sarhoş edici, hayatını değiştiren bir aşk ilişkisine dönüşür.”

Fragman, Hemsworth’un karakterinin aslında bir kız arkadaşı (Booksmart’tan Diana Silvers) olduğunu ortaya koyuyor, ancak Katherine ile kimyası hissedilebilir ve aralarında sıcak ve ağır şeyler olması çok uzun sürmüyor.

Lonely Planet 11 Ekim’de gösterime girecek olan filmde ayrıca Ben Youcef (Hawaii Five-0), Bellina Logan (Big Little Lies), Gustav Dyekjær Giese (The Quiet Ones) ve Dillon Lane (The Guilty) rol alıyor.

Kendisini filme çeken şeyin ne olduğunu açıklayan Dern, Tudum’a şunları söyledi:

“İlişkiler içinde, özellikle de edebiyat dünyası gibi entelektüel açıdan yüklü bir dünyada kimlik ve öz değerin keşfi.

Genç adam ile yaşlı, köklü yazar arasındaki dinamik ilgimi çekti çünkü bu sadece romantizmle ilgili değil – sizi gerçekten gören ve anlayan birini bulmakla ilgili, bu da son derece insani ve ilişkilendirilebilir bir şey.”

Bu arada, Hemsworth de Dern’den övgüyle söz etti ve dergiye şunları söyledi “Laura Dern ile sahneleri paylaşmak mutlak bir ayrıcalıktı.

“Sizi içine çekme, her anı samimi ve gerçek hissettirme konusunda olağanüstü bir yeteneği var.”

Dern şu sıralar Big Little Lies’ın beklenen üçüncü sezonunda Renata Klein rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanırken, Hemsworth de yakında The Witcher’ın son iki sezonunda Rivialı Geralt rolünü Henry Cavill’den devralacak.

Lonely Planet 11 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak.

 

Exit mobile version