Netflix Missing You Dizisini İzleyici Karşısına Çıkaracak

Netflix, yakında yayınlanacak olan Harlan Coben draması Missing You'nun ilk bakış fotoğraflarını paylaştı.

Yeni gerilim dizisinin başrolünde Slow Horses’ın yıldızı Rosalind Eleazar yer alırken, Top Boy’dan Ashley Walters, Sir Lenny Henry, James Nesbitt ve Fool Me Once’ın yıldızı Richard Armitage’ın da aralarında bulunduğu yıldızlar topluluğu bir kadro tarafından destekleniyor.

Yeni görüntüler izleyicilere, telefonla konuşurken şüpheli bir şekilde pencereden dışarı bakarken görülen Armitage’ın karakterine ilk bakışı sunuyor. Daha önce Digital Spy’a Missing You’da bir polis çavuşunu canlandırdığını söylemişti.

Bu arada Eleazer, işine kişisel bir bağlılığı olan ve Kayıp Kişiler konusunda uzmanlaşmış bir dedektif olan Kat Donovan rolünde görülüyor.

Missing You dizisinin resmi özeti şöyle:

“On bir yıl önce Dedektif Kat Donovan’ın hayatının aşkı olan nişanlısı Josh ortadan kayboldu ve o zamandan beri kendisinden bir daha haber alamadı.” “Şimdi, bir flört uygulamasında profilleri kaydırırken, aniden onun yüzünü görür ve dünyası yeniden patlar.

“Josh’un yeniden ortaya çıkışı, onu babasının cinayetini çevreleyen gizeme geri dönmeye ve geçmişinden uzun süredir gömülü olan sırları ortaya çıkarmaya zorlayacaktır.”

İlk bakış fotoğraflarından, Walters’ın Josh rolünü oynayabileceği anlaşılıyor; ikili bir görüntüde mutlu ve sarmaş dolaş görünüyor.

Missing You’da ayrıca iki yeni fotoğrafta görülen EastEnders oyuncusu Jessica Plumber ve bir başka fotoğrafta Eleazer ile birlikte görülen Sir Lenny Henry de rol alıyor.

Kadroda ayrıca Inside No. 9’dan Steve Pemberton ve Suspect’in yıldızı James Nesbitt de yer alıyor.

Nesbitt Haziran ayında Missing You’nun çekimlerinde, cenaze sahnesi gibi görünen bir sahne için siyah bir takım elbise giyerken görülmüştü. Daha önce 2021’de Harlan Coben uyarlaması Stay Close’da rol almıştı.

Netflix, Harlan Coben’den uyarlanan diğer dizilerde olduğu gibi, Missing You’nun da kitabın geçtiği ABD’den İngiltere’ye taşındığını doğruladı. Gerilim filminin çekimleri bu yıl Manchester ve çevresinde ve İngiltere’nin Kuzey Batısında gerçekleştirildi.

Şu anda Missing You için bir yayın tarihi yok, ancak yıldız Richard Armitage daha önce 2025’in başlarında gelebileceğini söylemişti.

Missing You Netflix’te 1 Ocak’ta yayınlanacak.

Exit mobile version