Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix One Tree Hill’in Devam Dizisini Hazırlıyor

Büyük bir merakla beklenen One Tree Hill’in devam dizisi şu anda Netflix’te hazırlanıyor.

Büyük bir merakla beklenen

Büyük bir merakla beklenen One Tree Hill’in devam dizisi şu anda Netflix’te hazırlanıyor.

Kaynaklar, orijinal dizinin yıldızları Sophia Bush, Hilarie Burton ve Daneel Ackles’ın yeniden başlatmanın yürütücü yapımcılığını üstlendiğini söylüyor. Ackles, eşi Jensen Ackles ile birlikte Chaos Machine bayrağı altında yürütücü yapımcılık yapacak. Becky Hartman-Edwards (“Firefly Lane,” “Parenthood”) dizinin yazarlığını ve yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Orijinal dizinin yapımcılığını üstlenen Warner Bros Television devam dizisinin de yapımcılığını üstlenecek.

Bush ve Burton dizideki rollerini yeniden canlandıracak, Ackles’ın da geri dönmesi için görüşmeler sürüyor. Orijinal dizinin diğer yıldızlarının da dönüp dönmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Orijinal “One Tree Hill” dokuz sezon boyunca The WB ve daha sonra The CW kanallarında yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Chad Michael Murray, James Lafferty, Bethany Joy Lenz, Paul Johansson ve Lee Norris de yer aldı.

Dizi, Kuzey Carolina’daki kurgusal Tree Hill kasabasında geçiyor ve başlangıçta üvey kardeşler Lucas (Murray) ve Nathan (Lafferty) arasındaki rekabete odaklanıyordu. Hayatları iç içe geçmeye başladıkça ve basketbol sevgileri onları birleştirdikçe, dizi arkadaşlıklar, ilişkiler ve aile dramı üzerine bir hikayeye dönüştü.

Burton Peyton Sawyer rolündeyken Bush Brooke Davis’i canlandırdı. Ackles ise Rachel Gatina karakterini canlandırdı. Bush, Burton ve Lenz daha önce “Drama Queens” adlı “One Tree Hill” yeniden izleme podcast’inin sunuculuğunu üstlenmişlerdi. Ancak Burton, 6. Sezondan sonra karakteri artık dizide yer almadığı için podcast’ten ayrıldı. “One Tree Hill “e 7. Sezonda katılan Robert Buckley şu anda üçüncü sunucu.

Mark Schwahn “One Tree Hill ”in orijinal yaratıcısıdır ancak devam dizisiyle bir ilgisi yoktur. Schwahn, 2017 yılında Burton ve dizinin bazı oyuncuları ve ekibi tarafından dizide çalıştıkları süre boyunca alenen saldırı ve tacizle suçlanmıştı. Grup, podcast’lerinde iddia edilen taciz hakkında uzun uzun konuştu.