Netflix The Informer Filmini İzleyiciyle Buluşturdu

Ana de Armas'ın unutulmaz gerilim filmi The Informer, Netflix'te izleyici karşısına çıktı.

Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Clive Owen ve rapçi Common da filmde yer alıyor.

The Informer 2019 yılında İngiltere’de gösterime girdi ve gişede mütevazı bir etki yarattı. ABD’de ise birçok gecikmenin ardından 2020’nin sonlarında gösterime girdi.

Eleştirel tepkiler de sessiz kaldı ve Rotten Tomatoes’ta 58 incelemeye dayanan %64’lük bir puan ve yüzde 61’lik bir izleyici puanı aldı.

The Informer’dan bu yana, de Armas daha fazla gerilim filminde rol almaya devam etti – aslında, karanlık ve komik hayatta kalma gerilimi Eden’in (eski adıyla Türlerin Kökeni) prömiyeri bu ayın başlarında Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapıldı.

Ron Howard’ın yönettiği filmde Jude Law, Sydney Sweeney, Vanessa Kirby ve Daniel Brühl de rol alıyor.

Gerçek bir hikayeden esinlenen film, hayatın anlamını bulmak için Galápagos Adaları’na giden bir grup insanın hikayesini anlatıyor.

Bu arada, de Armas’ın John Wick spin-off’u Ballerina, Şubat ayında bir yıllık bir gecikme duyurulmasına rağmen hala yolda.

Çok kısa bir süre önce aktör hayranlarına filmin beklemeye değeceği konusunda güvence verdi.

“Ne zaman yeniden çekimler olduğunu söyleseler, bu iyi bir şey değil. Bu konuda iyi hissetmiyorsunuz” dedi. “O yeniden çekimlerde yaptığımız her şeyin orada olması gerekiyordu. Harika görüntüler elde ettik.

“Gerçekten muhteşem. Bana söylendiğine göre yakında bir fragman çıkacakmış. Onu gördüm ve çok güzel,” diye devam ediyor de Armas.

“Bununla gurur duyuyorum. Gerçekten heyecan verici. Tehlikeli, seksi ve tam bir John Wick filmi.”

The Informer şimdi Netflix’te izlenebiliyor.

Exit mobile version