Netflix Wednesday İkinci Sezonu Heyecanla Bekleniyor

Popüler dijital içerik platformu Netflix, Wednesday'in 2. sezonunda Jenna Ortega'ya ilk bakış yayınlandı.

Netflix’in sevilen dizisinin beklenen ikinci bölümünün çekimlerine kısa süre önce başlandı ve 2025’teki sezon prömiyeri öncesinde yayıncı tarafından yeni bir kamera arkası klibi yayınlandı.

Videoda Ortega’yı sette görüyoruz; elinde bir bıçak olduğu ve şöyle dediği bir kamera çekimi de yer alıyor: “Hadi bebek oynayalım.”

Başrol oyuncusu Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams) set görüntülerinden oluşan bir montajla, “Bu sezon hayal edebileceğinizden daha büyük ve daha çarpık olacak,” diye ekliyor.

Ortega’nın Wednesday’i daha sonra izleyicilere şöyle diyor:

“Eğer size daha fazlasını gösterseydik, gözleriniz kanardı… ve ben o kadar cömert değilim.”

Ortega, Zeta-Jones ve Emma Myers (Enid Sinclair) gibi geri dönen yıldızların yanı sıra Wednesday’in ikinci sezonunda Scoop’tan Billie Piper, Fool Me Once’dan Joanna Lumley, Boardwalk Empire’dan Steve Buscemi ve Westworld’den Thandiwe Newton gibi bir dizi yeni oyuncu da yer alacak.

Orijinal Addams Family yıldızı Christopher Lloyd’un yanı sıra The Kominsky Method’dan Haley Joel Osment, Law & Order’dan Noah Taylor, Return to Silent Hill’den Evie Templeton, The Handmaid’s Tale’den Owen Painter, Scream’den Heather Matarazzo ve Star Wars’tan Joonas Suotamo da katılıyor.

Bu arada geçen ay Ortega, özellikle ilk sezonun çekimlerinin üzerinden çok uzun zaman geçtiği için 2. sezon için şova dönmekten “korktuğunu” söyledi.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’a verdiği demeçte “Çarşamba gününden bu yana, ilkini çektiğimizden bu yana yıllar geçtiği için biraz korkuyordum. Bunu iki ya da üç yıl önce Romanya’da yapmıştık.

Yani, nasıl yapacağımı gerçekten bilmiyordum… Sadece, sanırım, fazla düşünüyordum. Ama Colleen Atwood’un kostümlerini giyer giymez, saç ve makyaj yapıldıktan sonra ve yüzünüzdeki tüm ifadeyi çıkardığınızda, ‘Oh, tamam. Bunu nasıl yapacağımı biliyorum. Evet. Evet. Evet’.” dedi.

Wednesday Netflix’te yayınlanıyor. İkinci sezon yapım aşamasında.

Exit mobile version