Netflix’in Avatar: Son Hava Bükücü İkinci Sezonu Dikkat Çekiyor

Dijital içerik platformu Netflix'in Avatar: Son Hava Bükücü 2. sezonuna ilk bakışta ikonik karakter doğrulandı.

Avatar: Son Hava Bükücü, hayranların en sevdiği karakterlerden birinin ortaya çıkacağını doğrulayarak 2. sezona ilk bakışı yayınladı.

Canlı aksiyon dizisi, dünyayı Ateş Ulusu’ndan kurtarmak için dört elementte ustalaşmaya çalışan Aang (Gordon Cormier) adlı genç bir Avatar’ı konu alıyor.

Son Hava Bükücü bu yılın başlarında ikinci ve üçüncü sezon için yenilendi ve şimdi Netflix 2. sezon prodüksiyonunun resmen başladığını doğruladı.

Netflix’in Geeked Week etkinliğinde tanıtılan teaser video, dizinin en yeni karakteri olan Toph Beifong adlı bir Toprak Bükücü’nün dramatik tanıtımını görüyor.

Klipte Toph’un yüzü gösterilmese de, çıplak ayağı yere sertçe basıyor ve toprakta sadece bir Toprak Bükücü’nün yapabileceği bir dalgalanma yaratıyor.

Deadline’a göre Netflix, kör ve az gören Asyalı oyuncuları kör genç karakter için denemeye teşvik eden açık bir oyuncu çağrısı başlattı. Şimdi Surfside Girls yıldızı Miya Cech’in ikonik rolü oynayacağı açıklandı.

Toph oyuncu çağrısında “arsız, kendinden emin ve filtresiz” olarak tanımlandı. Açıklamada, “Hayatının büyük bölümünde gücü ve müthiş toprak bükme becerileri bastırılmıştı, ancak şimdi Avatar’ın toprak bükme ustası olarak kaçarken, içinde olduğuna inandığı vahşi savaşçı olmak için sınır tanımıyor” denildi.

Dizide ayrıca Aang’in yoldaşları Katara (Kiawentiio tarafından canlandırılıyor) ve Sokka (Ian Ousley tarafından canlandırılıyor) gibi kilit karakterler ve düşmanlar Prens Zuko (Dallas Liu tarafından canlandırılıyor) ve Ateş Lordu Ozai (Daniel Dae Kim tarafından canlandırılıyor) yer alıyor.

Avatar: The Last Airbender ikinci sezon için bir yayın tarihi henüz onaylanmadı.

Avatar: Son Hava Bükücü şimdi Netflix’te izlenebilir.

Exit mobile version