Netflix’in Carry-On Filminin Yayın Tarihi Belli Oldu

Kingsman'in yıldızı Taron Egerton'ın yeni Netflix gerilimi Carry-On'un yayın tarihi belli oldu.

Ozark’ın yıldızı Jason Bateman’la başrolleri paylaşan Egerton, filmde Ethan Kopek adlı genç bir TSA ajanını canlandırıyor.

Yaklaşan gerilimin Noel için tam zamanında izlenebileceğini teyit eden yayın hizmeti, filmin 13 Aralık’tan itibaren izlenebileceğini duyurdu.

Filmin özetine göre Kopek, “tehlikeli bir paketin Noel arifesinde uçağa binmesine izin vermesi için kendisine şantaj yapan gizemli bir yolcuyu (Bateman) alt etmek için mücadele ediyor”.

Jaume Collet-Serra’nın yönettiği Carry-On’da Egerton ve Bateman’ın yanı sıra Descendants oyuncusu Sofia Carson, Till’den Danielle Deadwyler, Once Upon a Time yıldızı Sinqua Walls, The OC’den Logan Marshall-Green, Sons of Anarchy oyuncusu Theo Rossi ve Breaking Bad’den Dean Norris rol alıyor.

Filmin henüz bir fragmanı yok, ancak hayranlar Şubat ayında yayıncının ‘Next on Netflix 2024’ tanıtımının bir parçası olarak filmden kliplere bir göz atma fırsatı buldular.

Kısa ama aksiyon dolu bir klipte Egerton’ın Kopek’i bir havaalanında koşarken gösterilirken, bir başka klipte de hayranlar Bateman ve Carson’a kendi rollerinde ilk kez baktılar.

Bu arada Netflix, başrolünde The Chilling Adventures of Sabrina oyuncusu Gavin Leatherwood’un yer aldığı yeni korku filmi It’s What’s Inside’ın yayın tarihini de kısa süre önce doğruladı.

Tam da ürkütücü sezona denk gelen 4 Ekim’de gösterime girecek olan filmde, uzun süredir kayıp olan bir arkadaşın gizemli bir bavulla ortaya çıkmasının ardından düğün öncesi bir partinin “varoluşsal bir kâbusa” dönüşmesi konu ediliyor.

Eğer daha erken bir tarih arıyorsanız, yayın servisi kısa bir süre önce antoloji türündeki gerçek suç dizisi Monster’ın yeni sezonu için yayın tarihini onayladı.

Canavarlar: 1996’da ebeveynlerini öldürmekten suçlu bulunan Menéndez kardeşlerin gerçek hikayesini anlatan Monsters: The Lyle and Erik Menéndez Story’nin yayın tarihi 19 Eylül olarak belirlendi.

Carry-On 13 Aralık’tan itibaren Netflix’te yayınlanacak.

Exit mobile version