Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’in Kaos Dizisinin İkinci Sezon Olasılığı Değerlendirildi

Kaos dizisinin yaratıcısı Charlie Covell ikinci sezon olasılığı hakkında konuştu ve “birçok fikirleri” olduğunu söyledi.

Kaos dizisinin yaratıcısı Charlie

Netflix’in Kaos dizisi, Yunan mitolojisinin çağdaş bir yorumu olarak, her şeye gücü yeten Zeus’un (Jeff Goldblum) alnındaki bir kırışıklığı fark ettikten sonra kendi kendini yok etmeye ve takipçilerine karşı güvensizleşmeye başlamasıyla hizmet ediyor.

Bir dizi başka Yunan tanrısının da ekrana taşındığı dizi şimdiye kadar eleştirmenler ve izleyiciler arasında popülerliğini kanıtladı ve şimdi Covell olası bir devam dizisi hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

Cosmopolitan UK’ye “Bence her şey mümkün” dediler. Covell, “Benim hayalim üç sezondu. Birçok fikrim var ve bununla ne yapmak istediğime dair güçlü bir hissim var. Kesinlikle daha fazlası var. Ayrıca tamamen uçurum olan bir son yapmak istemedim.

Umarım kendi başına bir sezon olarak tatmin edici hissettirir ve her zaman daha fazlası için umut vardır. Çünkü daha fazlasını yapmayı, o oyuncularla ve o ekiple çalışmayı gerçekten çok isterim. Bu bir rüyanın gerçeğe dönüşmesiydi.”

Daha önce The End of the F***ing World’ü yaratan Covell da Kaos hakkında daha geniş bir düzeyde konuşarak ilham kaynaklarını detaylandırdı:

“Orijinal Clash of the Titans filmine kafayı takmış büyük bir inektim; her gün olmasa bile haftada bir izlerdim. Çocuklar için Yunan mitolojisini anlatan bir kitap almıştım ve çok sevmiştim. Yaşım ilerledikçe, Margaret Atwood’un Penelopiad’ı ve Carol Ann Duffy’nin The World’s Wife’ı gibi mitlerin yeniden yorumlanmasından gerçekten hoşlanmaya başladım.

Nihayetinde güç, aşk ve devrim hakkında bir hikaye anlatmak istedim. Tanrılarla insanları birbirine bağlamak ve Zeus’un çöküşünü eserin omurgası olarak kullanmakla ilgiliydi… Mitlerle ilgili olan şey, çok derin bir şekilde insani oldukları için ebediyen geçerli olmalarıdır.

“İnsanlık tarihinin herhangi bir anında duraklatmaya basabilirsiniz ve mitler o an için geçerli olacaktır, çünkü güç, ölüm, gücün kötüye kullanımı, ezilen insanlar, işlevsiz aileler ve her türlü aşkla ilgilidirler.”

Kaos Netflix’te yayında.