Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’in Missing You Dizisi Büyük Bir Heyecanla Bekleniyor

Hayranları Harlan Coben’in yeni Netflix dizisi Missing You’nun yayın hayatına başlamasını heyecanla beklerken, dizinin patronu dizinin kesin yayın tarihi konusunda ağzını sıkı tutuyor.

Hayranları Harlan Coben'in yeni

Ulusal Televizyon Ödülleri’nde Digital Spy’a konuşan Coben, “yayın tarihini doğrulayamayacağını” söyledi ancak “oldukça yakında…” diye devam etti.

Coben’in en çok satan romanlarından birinden uyarlanacak olan dizi yine yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna sahip: aralarında şu ana kadar dört Harlan Coben uyarlamasında yer alan ve Coben’in “uğurlu tılsımı” olarak nitelendirdiği Richard Armitage da bulunuyor.

Kıvrımlı olay örgüleriyle tanınan Missing You, nişanlısı Josh 11 yıl önce kaybolan Kat Donovan adlı bir dedektifi merkezine alıyor. Ancak, bir arkadaşlık uygulamasında profilleri karıştırırken, aniden onun yüzünü tekrar görür ve dünyası aniden patlar.

Kırmızı loş ışıkta bir televizyon ve televizyon ekranında Netflix logosu

Coben, “Harika bir oyuncu kadrosu ve ekip var ve sabırsızlanıyorum. Sadece beş bölüm, yani bir günde izleyebileceksiniz.” diye açıkladı.

Projeye bağlanan diğer isimler arasında Rosalind Eleazar (Slow Horses), Ashley Walters (Top Boy), James Nesbitt (The Missing, Stay Close) ve Lenny Henry (Rings of Power) yer alıyor.

İzleyicilerin Missing You’dan neler bekleyebileceğini anlatan Harlan Coben şunları ekledi:

“Sanırım bu benim en sürükleyici kitabım olabilir ve sonu sizi şaşırtmakla kalmayacak. Aslında, geçenlerde yeniden izledim, sonu beni tamamen kandırdı – ve onu ben yazdım.”

“Ama bence gerçekten etkileneceksiniz,” diye ekledi. “Missing You’nun son bölümünde gözyaşı döküp dökmediğinizi bana söyleyin.”

Fool Me Once’ın patronu daha sonra dizinin “göz yaşartıcı” olmadığını ama “sizi duygulandıracağını” açıkladı…

Missing You çok yakında Netflix’te.