Netflix’in Nobody Wants This Dizisinin İkinci Sezonu Çekilecek Mi?

Netflix'in Nobody Wants This dizisinin 2. sezonunun olup olmayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Nobody Wants This’in sonu bizi daha fazlasını istemeye itti, bu yüzden en büyük soru Netflix romantik komedisinin ikinci sezon için geri dönüp dönmeyeceği oldu.

Noah (Adam Brody) ve Joanne (Kristen Bell), Joanne’in Yahudiliğe geçme konusunda emin olmadığına karar vermesinin ardından son bölümde ilişkilerini bir öpücükle mühürlediler.

Ancak Noah’ya aşık olduğu çok açıktı ve Noah da kesinlikle onun duygularına karşılık veriyordu. Ancak Noah her zaman sinagogunda baş haham olmayı hayal etmişti – ve selefi tarafından Yahudi inancı içinde evlenmesinin beklendiği kendisine açıkça belirtilmişti. Dahası, kişisel ilişkisi atanmasına engel olabilirdi.

Bir süre için Joanne’in çekip gitmesine izin verecekmiş gibi göründü. Bat mitzvah törenini terk etmeden ve muhtemelen hayatından sonsuza dek çıkmadan kısa bir süre önce din değiştirmenin belirsizliğini ortaya koydu.

Ardından, muhtemel terfi haberi yayılırken, yıkılmış bir Noah’nın cemaatten bir tebrik dalgası aldığını gördük. Ancak sözde istediği her şeyi elde etmesine rağmen, artık bunu yanında Joanne olmadan yapacağını bildiği için bunun pek bir anlamı yokmuş gibi görünüyordu.

Aynı şekilde, Noah’ya kendisini takip etmemesini söylemesine rağmen Joanne, eve dönüş otobüsünün gecikmesine, peşinden koşan erkeği değil de rastgele bir parti üyesi neden olunca hayal kırıklığını gizleyemedi.

Nobody Wants This 2. Sezon Hakkında

Şu anda Adam Brody ve Kristen Bell’in romantik komedisinin daha fazla bölüm için geri dönüp dönmeyeceğine dair bir bilgi yok.

Dizinin yaratıcısı Erin Foster, dizinin kendi ilişkisine (şimdi evliliğine) nasıl çok gevşek bir şekilde dayandığından bahsetti, bu nedenle muhtemelen Netflix’in yeşil ışık yakması durumunda ikinci bir sezonda oynayabilecek çok daha fazla ilham kaynağı olabilir.

Nobody Wants This’in geleceği büyük olasılıkla dizinin yayın hizmeti için nasıl bir performans göstereceğine bağlı olacak. Çok sevilen Top 1o’ya girebilecek mi, hatta Netflix’in tüm zamanların en çok izlenen dizileri arasına girebilecek mi? Bunu sadece zaman gösterecek.

Exit mobile version