Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’in Office Romance Filminde Goldstein ile Lopez Oynayacak

Brett Goldstein, Netflix’in satın aldığı romantik komedi Office Romance’de Lopez’le birlikte rol almak üzere imza attı.

Brett Goldstein, Netflix'in satın

Ted Lasso’nun yıldızı Brett Goldstein, Jennifer Lopez’in karşısında yeni bir rol aldı.

Deadline’ın haberine göre Goldstein filmi Joe Kelly ile birlikte yazıyor ve senaryoda “birkaç büyük karakter oyuncusu rolü” yer alıyor.

Temmuz ayında Goldstein’ın Kornél Mundruczó’nun yeni draması At the Sea’de başrol oynayacağı duyuruldu.

At the Sea’de Oscar ödüllü Amy Adams (Arrival) ile birlikte Murray Bartlett (The Last of Us), Chloe East (The Fabelmans), Daniel Levy (Schitt’s Creek), Jenny Slate (Parks and Recreation) ve Rainn Wilson (The Office) rol alıyor.

At the Sea, uzun bir rehabilitasyonun ardından tatil için gittikleri plaj evlerinde ailesinin yanına dönen Adams’ın Laura’sı etrafında dönüyor.

Kırmızı loş ışıkta bir televizyon ve televizyon ekranında Netflix logosu

Filmin sinopsisi şöyle devam ediyor:

“Orada, geride bıraktığı karmaşık hayata yeniden uyum sağlamak ve ona şöhret, servet ve en önemlisi kimlik kazandıran kariyeri olmadan bir sonraki bölümle yüzleşmek zorundadır.”

Goldstein kısa süre önce Toronto Uluslararası Film Festivali’nde bir başka yeni filmi olan All of You’nun da prömiyerini yaptı.

Filmde Goldstein’ın yanı sıra Outer Range’den Imogen Poots rol alıyor ve William Bridges yönetiyor. Film “heyecan verici yeni-fütüristik bir drama” olarak lanse edildi.

İkili, “bir test içlerinden birini sözde ruh eşiyle eşleştirdikten sonra bile birbirlerine karşı dile getirilmemiş bir aşk besleyen” en iyi arkadaşları canlandırıyor.

Lopez, son iki filmi The Mother ve Atlas’ın sırasıyla 136,4 milyon ve 73 milyon küresel izlenme getirmesiyle Netflix için büyük bir hit haline geldi.

The Mother, Netflix’in tüm zamanların en çok izlenen 10 filminden biri haline geldi ve 2023’ün en çok izlenen filmi oldu.