Netflix’in Peaky Blinders Filminden İlk Fotoğraf Geldi

Netflix, yaklaşan Peaky Blinders filmi için Tommy Shelby rolünü yeniden canlandıran Cillian Murphy'nin ilk bakış görüntüsünü paylaştı.

Peaky Blinders dizisinin doğrudan devamı niteliğindeki film, altıncı sezon finalindeki olaylardan birkaç yıl sonra, İkinci Dünya Savaşı sırasında Shelby’leri takip ediyor. Yayıncı kuruluş filmin prodüksiyonuna başlandığını doğruladı ve hayranlarına filmin başrol oyuncusuna dair bir ön gösterim de yaptı.

Yeni yayınlanan görüntülerde, Murphy profilden bir tuğla duvara karşı duruyor ve Tommy olarak daha gri saçlara sahip. İkinci bir fotoğrafta ise Oppenheimer’ın yıldızı, filmi de yazan ve yapımcılığını üstlenen dizinin yaratıcısı Steven Knight ile sette poz verirken görülüyor.

“Peaky Blinders’ın emriyle… Tommy Shelby geri döndü” başlığıyla Netflix tarafından paylaşıldı. “Cillian Murphy ve Steven Knight, yaklaşan Netflix filminin prodüksiyonu resmen başlarken sette yeniden bir araya geldi.”

Murphy’ye Marvel’dan Tim Roth’un eşlik ettiği ve daha önce açıklanan yıldızlar Rebecca Ferguson ve Barry Keoghan ile topluluğun tamamlandığı açıklandı. Daha fazla oyuncu kadrosunun da zamanı geldiğinde açıklanması bekleniyor.

Savaş ortamı göz önüne alındığında, film Tommy Shelby’nin Birinci Dünya Savaşı’nda başçavuş olarak kabuslar görmesine ve travma sonrası stres bozukluğu (PTSD) semptomları yaşamasına neden olan travmatik geçmişine değiniyor olabilir. Ancak Tommy’nin çatışmaya doğrudan katılıp katılmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Knight ise savaş hikayesinin Peaky Blinders tarzında anlatılacağının sinyallerini verdi.

Knight yaptığı açıklamada, “Peaky Blinders hikayesinin İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bu yeni bölümünde kameraların kayıtta olduğunu görmek beni heyecanlandırıyor” dedi. “Ülke savaşta ve tabii ki Peaky Blinders’ımız da öyle.”

Filmin yönetmeni Tom Harper, Birmingham çetesi destanının “olağanüstü” bir devamı olacağı sözünü verdi.

“Seçkin oyuncularımız ve ekibimiz arasında büyük bir beklenti ve heyecan duygusu var” dedi. “Bizi bu noktaya getirdikleri için hayranlarımıza minnettarız ve bir sonraki bölümün olağanüstü bir şey sunacağına inanıyoruz.”

Peaky Blinders filmi için henüz bir vizyon tarihi ya da isim belirlenmiş değil.

Exit mobile version