Netflix’in Squid Game İkinci Sezonu Merakla Bekleniyor

Netflix'in Squid Game ikinci sezonu, üç uzun yıl aradan sonra 26 Aralık'ta Netflix'e geri dönecek.

Hayranlar Şubat ayında fragmana ilk bakışı ve Gi-hun’un ikinci sezondaki dönüşümüne bir bakış attılar ve şimdi Netflix beklentiyi köpürtmek için başka bir sneak peek ile takip etti.

Squid Game’in devam dizisi Haziran 2022’de resmen onaylanmıştı. Popülerliği ve izlenme başarısı göz önüne alındığında (ilk sezonu hala Netflix’te en çok izlenen dizilerden biri olarak duruyor) bu şaşırtıcı değil.

Ölümüne zeka savaşı dünya çapında hayal gücünü ele geçirdi ve nihayet dünya çapındaki abonelere sunulan muhteşem Kore içeriği akışına dikkat çekti.

Peki yeni sezon ikinci bölümler hakkında hangi detaylara sahibiz? İşte bilmeniz gereken her şey – gelecek bölümler için yeni bir sneak peek de dahil olmak üzere.

Squid Game 2. sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Bu sorunun cevabı neyse ki çok kolay: Squid Game 26 Aralık 2024’te geri dönecek.

Duyuru 31 Temmuz’da yapıldı ve 2025’te yayınlanacak üçüncü sezonun dizinin son sezonu olacağı da açıklandı.

Squid Game’in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk mega-hit’in sona ermesiyle ilgili olarak şunları söyledi “Yeni bir Squid Game yaratmak için ekilen tohumun büyüdüğünü ve bu hikayenin sonuna kadar meyve verdiğini görmek beni heyecanlandırıyor.

“Sizlere yeni bir heyecan yolculuğu yaşatmak için elimizden geleni yapacağız.”

Ayrıca Seong Gi-hun ve Front Man’in dünyaları arasındaki “şiddetli çatışmanın” üçüncü sezonla birlikte dizi finaline kadar devam edeceği sözünü verdi.

Squid Game’in Kaç Sezonu Var?

Squid Game’in üçüncü sezonunun dizinin üçüncü ve son sezonu olacağı doğrulandı.

Bununla birlikte, daha fazla tüyler ürpertici oyun görmek isteyenler için, popüler spin-off reality oyun programı Squid Game: The Challenge’ın da ikinci sezon için geri döneceği doğrulandı.

Squid Game 2. Sezon Kaç Bölüm Olacak?

Netflix hitinin ikinci bölümünün kaç bölümden oluşacağı henüz resmi olarak doğrulanmadı.

Ancak Squid Game’in ilk sezonu dokuz bölümden oluşuyordu ve bölümlerin uzunlukları yaklaşık 30 dakika ile bir saat arasında değişiyordu. Dolayısıyla ikinci seferde de benzer bir sezon uzunluğu bekleyebiliriz.

Squid Game 2. Sezon Fragmanı Var Mı?

Squid Game, 12 Ağustos’taki bir önceki tanıtım fragmanının ardından ikinci sezona bir bakış daha sundu.

Bu kez Lee Jung-jae’nin canlandırdığı Seong Gi-hun’un cesur ifadeli kızıl saçlarını bıraktığı ve orijinal oyun oyuncusu numarası olan 456’yı aldığı gerçeğinin ötesinde pek bir şey ortaya koymuyor.

Fragman aynı zamanda ikinci sezonda gelecek şiddet dolu yeni oyunlara ilk bakışı ve ölüm kalım turnuvasını yönetirken kendi silahlarını kullanan ürkütücü Maskeli Adamlar’ın dönüşünü de gösteriyor.

Ekrandaki metinde “Oyun durmayacak” yazıyor. “Hazır mısınız?”

Squid Game şimdi Netflix’te izlenebilir.

 

Exit mobile version