Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’in That Christmas Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Noel Baba, Richard Curtis’in

Noel Baba, Richard Curtis’in yeni filmi That Christmas ile bu Aralık ayında Netflix’e geliyor.

Başrollerini Doctor Who’nun yıldızı Jodie Whittaker ve Succession’dan Brian Cox’un paylaştığı animasyon aile macerası 6 Aralık’ta, tam da tatil sezonunda yayınlanacak.

Netflix ayrıca filmde Ed Sheeran’ın ‘Under The Tree’ adlı orijinal şarkısının da yer alacağını duyurdu.

Locksmith Animation için animasyon ustası Simon Otto (How to Train Your Dragon üçlemesi) tarafından yönetilen That Christmas, yazar-yönetmen Richard Curtis’in (Love, Actually, Genie) çocuk kitapları üçlemesine dayanıyor.

Sinopsiste göre hikaye, “aile ve arkadaşlar, aşk ve yalnızlık ve büyük bir hata yapan Noel Baba hakkında iç içe geçmiş bir dizi masala” odaklanıyor.

Film İç Açıcı Bir Komedi Olarak Tanımlanıyor

“İç açıcı bir komedi” olarak tanımlanan film, Noel zamanında her şeyin alt üst olduğu büyüleyici bir sahil kasabasının sakinlerini takip ediyor.

Fiona Shaw ve Bill Nighy, Ghosts’tan Lolly Adefope, Katherine Parkinson, Sindhu Vee, Guz Khan ve Alex Macqueen ile birlikte ana kadroyu tamamlıyor.

Şarkıcı-söz yazarı Ed Sheeran bu Noel filmine orijinal bir şarkıyla katkıda bulunma konusuna açıklık getirdi.

Ed Sheeran, “Richard Curtis’le yıllardır arkadaşız ve hayır işleri için bir sürü eğlenceli iş yaptık ve sonra ikimiz de Yesterday filmine yoğun bir şekilde dahil olduk. İki yıl önce bana That Christmas’ın kabasını oynamam için geldi. Sadece skeçler ve seslendirmelerdi ama beni çok etkiledi” dedi.

Sheeran “Çocuk sahibi olduktan sonra, harika animasyon çocuk Noel filmlerinin gerçekten eksik olduğunu fark ettim, bu yüzden bunun yapmak ve dünyaya sunmak için harika bir şey olduğunu düşündüm.” şeklinde konuştu.

That Christmas 6 Aralık 2024 tarihinde Netflix’te gösterime giriyor.