Netflix’in The Six Triple Eight Filminin Fragmanı Yayınlandı

Ünlü oyuncu Kerry Washington'ın Netflix filmi ilk fragmanıyla yayın tarihini doğruladı.

Popüler dijital içerik platformu Netflix, Scandal’ın yıldızı Kerry Washington’ın yeni filmi The Six Triple Eight’in ilk fragmanını yayınladı ve yayın tarihini doğruladı.

Tyler Perry tarafından yazılıp yönetilen yeni film, İkinci Dünya Savaşı’nda denizaşırı görev yapan ilk ve tek renkli Kadın Kolordusu birliğinin gerçek hikayesini anlatıyor.

Yayıncı kuruluş, filmin 6 Aralık’tan itibaren İngiltere’deki belirli sinemalarda gösterime girdikten sonra bu yıl 20 Aralık’ta yayın servisinde yerini alacağını doğruladı.

Özete göre, The Six Triple Eight, “ırkçılık ve cinsiyetçiliğin yanı sıra zorlu çalışma koşullarıyla karşı karşıya kalmalarına rağmen, ülkelerine onurlu ve seçkin bir şekilde hizmet etmeye kararlı olan Kadın Ordusu Birliği’nin hikayesini anlatıyor. Kendilerine olağanüstü bir görev verilen ve kararlılıklarında birleşen bu isimsiz kahramanlar umut dağıttı ve engelleri yıktı.”

Fragmanda da görüldüğü üzere, 6888. Merkez Posta Müdürlüğü Taburu, evlerinden çok uzaktaki Amerikan askerlerine ulaştırmak üzere üç yıldır biriken teslim edilmemiş postaları ayıklamakla görevlendirilmişti ve bu görevi 90 günden kısa bir sürede tamamladılar.

‘Kanıtlayacak En Çok Şeyimiz Var’

Washington’dan Yüzbaşı Charity Adams fragmanda “Pek çok insan bizim başarılı olmamızı istemiyor” diyor. “Kanıtlayacak en çok şeyimiz var.”

Washington, 6888. Merkez Posta Müdürlüğü Taburu’nun komutanı Binbaşı Charity Adams rolünde. Kendisine kadroda Oprah Winfrey ve Breaking Bad oyuncusu Dean Norris eşlik ediyor.

Oyuncu kadrosunda Ebony Obsidian, Milauna Jackson, Kylie Jefferson, Shanice Shantay, Sarah Jeffery, Pepi Sonuga, Moriah Brown, Jeanté Godlock, Jay Reeves, Jeffery Johnson, Baadja-Lyne Odums, Donna Biscoe, Gregg Sulkin, Scott Daniel Johnson, Susan Sarandon ve Sam Waterston yer alıyor.

Perry, Nicole Avant, Angi Bones, Tony L Strickland, Keri Selig ve Carlota Espinosa ile birlikte yapımcı olarak görev yaparken, Peter Guber ve Washington projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

Six Triple Eight, 6 Aralık’tan itibaren İngiltere’deki belirli sinemalarda gösterime girdikten sonra 20 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak.

Exit mobile version