Netflix’in Yeni Filmi Daughters Filmi Tam Nota Karşın İzlenmiyor

Netflix'in yeni filmi Daughters Rotten Tomatoes'ta yüzde 100'e sahip ancak kimse filmi izlemiyor gibi görünüyor.

Popüler dijital içerik platformu Netflix’in yeni filmi Daughters eleştirmenlerden yüzde 100 Rotten Tomatoes puanı almasına rağmen neredeyse hiç kimse tarafından izlenmiyor.

Daughters, Netflix’in dünya çapında en çok izlenen ilk 10 filmi arasına giremediği için tamamen radarın altında kalmış gibi görünüyor – geçen hafta bu beş gerilim fiyaskosu bunu başarmış olsa da. Gösterime girdiği 14 Ağustos’tan bu yana Rotten Tomatoes’ta 50 eleştirmen yorumu aldı ve %100 Rotten Tomatoes puanına ulaştı.

Ödüllü Belgesel Netflix’te Dikkat Çekiyor

Ödüllü belgesel, Ağustos 2024’te Netflix’te yeni olan her şeyin arasına gömülmüş gizli bir mücevher. Bu yüzden yeni oyunların en iyi yayın hizmetinin içerik madenlerinde kaybolması ve ana akım rekabet arasında pek çok kişi tarafından izlenmemesi inanılmaz derecede kolay.

Daughters’ın hak ettiği ilgiyi görmemesinin bir diğer nedeni de muhtemelen yürek parçalayıcı konusu. Belgesel, Washington DC hapishanesinde özel bir Baba-Kız Dansı ile babalarıyla yeniden bir araya gelmeye hazırlanan dört kıza odaklanıyor. Belgesel, babalarının hapiste olmasının genç kızlar üzerinde yarattığı duygusal ıstırabı gözler önüne seriyor ve izleyiciler gözyaşlarından kurtulmak için hafta sonu aksiyon dolu bir gişe filmi izlemeyi tercih edebilirler. Ancak, Daughters daha fazla ilgiyi hak eden güçlü ve dokunaklı bir sevgi tasviri.

Exit mobile version