Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’te Gifted Filmi Yeniden En Çok İzlenenler Arasına Girdi

Chris Evans ve Mckenna Grace’in başrollerini paylaştığı drama Gifted, yayınlanmasından yedi yıl sonra Netflix’te hit oldu.

Chris Evans ve Mckenna

2017 yapımı film, annesinin ölümünün ardından amcası Frank (Evans) ve büyükannesi Evelyn (Lindsay Duncan) arasındaki velayet savaşının ortasında kalan yedi yaşındaki üstün zekâlı Mary’yi (Grace) konu alıyor.

Gösterime girdiğinde eleştirel ve ticari bir başarı elde eden ve 7 dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında 43 milyon dolar hasılat elde eden film, yayın hizmeti Netflix’e eklendikten sonra yeni bir hayat buldu.

Yayıncı kuruluşun izleme listelerine bakılırsa, 16 Eylül’den itibaren geçen hafta 9,9 milyon izlenme sayısına ulaşarak Global Top 10 film listesinde üçüncü sıraya yerleşen diziyi izlemek için hayranları akın etti.

Bu başarı, yayıncının yeni filmleri Uglies ve Rebel Ridge’in sırasıyla 26,8 milyon ve 16,7 milyon izlenme sayısına ulaşarak Gifted’ı geride bırakan tek filmler olduğu düşünüldüğünde daha da etkileyici.

Küresel Top 10’a ulaşmanın yanı sıra, Gifted 76 farklı ülkede aynı başarıyı göstererek Arjantin, Kanada, Danimarka ve Hollanda gibi ülkelerde de zirveye yerleşti.

Gifted Evans için bir başarı olsa da, Steve Rogers/Captain America rolüyle tanınan yıldız, Ana de Armas ile birlikte rol aldığı Apple TV+ filmi Ghosted ile ilgili hafif memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Ünlü Yıldız’ın Açıklamaları Şu Şekilde:

“Ghosted bana büyüdüğüm bir film gibi geldi, belki de artık çok fazla görmediğimiz bir film. Asıl soru, izleyicilerin bu tür filmleri geride bırakıp bırakmadığıdır” dedi. Daha önce izleyicilerin bunu aştığını düşünmüyordum ve hala da düşünmüyorum.

“Buna rağmen, yani teknik olarak izleyici açısından iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Eleştirmenler beğenmedi. Ama bu seyircinin iştahından ziyade filmin hatası. Bence düzgün yapılırsa iştah var. Daha iyi olabilirdik.”

Gifted, Netflix’te belirli ülkelerde yayınlanıyor.