Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’te The Cabin in the Woods Filmi Yayınlandı

Chris Hemsworth’un eleştirmenler tarafından beğenilen korku filmi The Cabin in the Woods artık Netflix’te izlenebiliyor.

Chris Hemsworth'un eleştirmenler tarafından

Grey’s Anatomy’den Jesse Williams, House of Cards oyuncusu Kristen Connolly ve The Shape of Water’dan Richard Jenkins’in de rol aldığı film bu hafta yayın servisine geldi.

The Cabin in the Woods, hafta sonu tatili için uzak bir kulübeye giden bir grup üniversite öğrencisinin kısa süre içinde kendilerini bir dizi korkunç yaratığa karşı hayatta kalma mücadelesi verirken bulmalarını konu alıyor.

Ancak, bilmedikleri bir şekilde, kaderleri çarpık bir deneyde teknisyenler tarafından dikkatle düzenlenmektedir.

The Cabin in the Woods, 2012’de gösterime girdiğinde eleştirmenler tarafından iyi karşılandı ve Rotten Tomatoes’ta 294 yorumdan aldığı %92’lik puanla yeni olduğu onaylandı.

Sitenin eleştirel fikir birliği şöyle:

“The Cabin in the Woods şaşırtıcı bir meta-film, komik, tuhaf ve korkutucu olabiliyor – çoğu zaman hepsi aynı anda.”

Digital Spy’ın o dönemki incelemesi filmi “esprili, korkutucu ve inanılmaz yaratıcı” ve “mutlaka görülmesi gereken, tür değiştiren bir korku filmi” olarak tanımlıyordu.

Öte yandan, Hemsworth kısa bir süre önce yeni ve benzersiz bir film rolü kaptı – kendisini oynayacak.

Thor oyuncusu, kendilerini dublör olarak kiralayarak eğitim gördükleri spor salonu için fon yaratmaya çalışan bir grup sporcuyu konu alan Stuntnuts adlı dört bölümlük film serisinin ilkinde konuk oyuncu olarak yer alacak.

Yapımcı Matthew Vaughn, “Filmin tüm eğlencesi, dublör sanatçılara çeşitli büyük yıldızların katılacak olması ve onların filmin yıldızları olan dublör sanatçıları destekleyen yardımcı sanatçılar olmaları” dedi.

Filmi yöneten dublör koordinatörü Damien Walters, Hemsworth ve Argylle’dan Sam Rockwell’in dublör arkadaşlarına “yardım edecek” büyük yıldızlar arasında olduğunu doğruladı.