Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’teki The Deliverance Filmi İzleyicilerin Dikkatini Çekiyor

Popüler dijital içerik platformu The Deliverance filminin yönetmeni Glenn Close’un viral anına yanıt veriyor.

Popüler dijital içerik platformu

The Deliverance’ın yönetmeni Lee Daniels, filmin yıldızı Glenn Close’un yer aldığı viral bir ana yanıt vererek, bu sahneyi son kurguya dahil etmeden duramadığını paylaştı.

Netflix’te 30 Ağustos Cuma günü yayınlanan doğaüstü korku filmi, Caleb McLaughlin, Demi Singleton ve Anthony B Jenkins tarafından canlandırılan üç çocuğunu tek başına büyütmeye çalışan Ebony Jackson’ı (Andra Day) izliyor.

Eve taşınarak kişisel şeytanlarını geride bırakmaya hevesli olan aile, yeni çevrelerinde gerçek kötülüklerle yüzleşmek zorunda kalır ve Çocuk Koruma Hizmetleri evdeki garip olaylardan haberdar edilir.

Fatal Attraction ve The Wife gibi filmlerle tanınan Close, Ebony’nin annesi Alberta rolünde, kanser hastası olan karakter evde aileye katılıyor. Prestijli rolleriyle tanınmasına rağmen, bu son rol sekiz kez Akademi Ödülü adayı olan oyuncu için tamamen farklı.

Bir sahnede, yatalak Alberta’nın içine şeytan giriyor ve kızına şöyle diyor:

“Bezli amının kokusunu alabiliyorum”. Bu replik internette viral oldu ve bir izleyici X/Twitter’da şu yorumu yaptı “Lee Daniel’s Glenn Close’a bunu söylettiğin için suçlarının bedelini ödeyeceksin #TheDeliverance”

Daha önce Precious, The Paperboy ve The Butler filmlerini yönetmiş olan Daniels, paylaşıma yanıt vererek şunları yazdı Gülme emojisiyle birlikte “Yapmak zorundaydım”. Daha sonra sahnenin bağlamını açıklayarak, repliğin son kurguda kalması için mücadele ettiğini açıkladı.

Daniels’ın ‘korkusuz’ bir yönetmen olduğunu söyleyen bir hayranına yanıt olarak ise “İzleyicilerimin ne istediğini biliyorum. Bazı insanlar bu bölümü filmden çıkarmamı istediler ama ben kalması gerektiğini biliyordum,” şeklinde cevap yazdı.

The Deliverance şu anda Netflix’te yayınlanıyor.