Netflix’ten Paddington Filmi Hayranlarına Kötü Haber Verildi

Paddington hayranlarına kötü haber verildi ve ilk filmin çok yakında Netflix'ten kaldırılacağı duyuruldu.

Yayıncı, 2014 yapımı filmin 13 Ekim’den itibaren artık hizmette olmayacağını doğruladı, yani yakında yeniden izlemenin zamanı geldi.

Ancak, 2017 yapımı devam filmi şimdilik Netflix’te kalacağı için haberler o kadar da kötü değil.

Haber, ilk iki filmin önümüzdeki ay sinemalarda yeniden gösterime girmesi ve üçüncü film olan Paddington Peru’da’nın Kasım ayında beyaz perdeye yansıması öncesinde geldi.

Paddington aynı zamanda İngiltere’de bir tura çıkacak ve ikonik ayının elle boyanmış heykelleri ülkenin dört bir yanındaki banklara yerleştirilecek.

Turu duyuran yıldız Hugh Bonneville kısa süre önce yayınladığı bir videoda şunları söyledi “Birleşik Krallık genelinde, üzerinde sevgili ayımızın bir heykelinin yer alacağı bir dizi bankın açılışını yapacağımızı açıklamaktan büyük heyecan duyuyorum.

“Yeni film öncesinde, hayranlar, aileler ve arkadaşlar oturup marmelat seven ayıyla sohbet edebilirler, bu nedenle Paddington hakkında daha fazla bilgi için bu alanı izleyin… yakınınızdaki bir banka geliyor!”

Üçüncü filmde Paddington ve Browns, Emekli Ayılar Evi’ndeki Lucy teyzelerini ziyaret etmek üzere Peru’ya gidiyor; ancak Lucy teyze ortalıkta görünmüyor ve grup ormanda bir maceraya atılıyor.

Ben Whishaw ve Bonneville gibi geri dönen müdavimlerin yanı sıra, Paddington Peru’da seriye Olivia Colman, Antonio Banderas ve Carla Tous’u davet ederken, Emily Mortimer Bayan Brown rolünü Sally Hawkins’ten devralıyor.

Yeni yönetmen Dougal Wilson kısa bir süre önce yeni filmin neden mekân değişikliğine gittiğini açıkladı.

“Üçüncü film için Peru’ya dönmenin çok uygun olduğunu düşündük, ancak bu kez Londra’daki arkadaşlarını ve topluluğunu da yanına alarak orada bir macera yaşayacak ve bunu yaparken de ilk iki filmde öğrenemediklerimizle ilgili bazı eksik parçaları tamamlayacaktık” dedi.

Paddington 8 Kasım’da sinemalarda gösterime giriyor.

Exit mobile version