Okul Alışverişi Yapacaklara Müjde! 1500 TL İADE Edilecek

Okulların açılmasına çok az bir süre kala bankalar da okula dönüş alışverişleri ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. 

2024-2025 eğitim öğretim dönemi için milyonlarca öğrencinin ve velinin geri sayımı devam ederken, okul alışverişleri hız kazanmaya başladı. Bu kapsamda, bankalar da okul alışverişi çerçevesinde sunulan fırsatlara ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar. 23 Ağustos tarihinde başlayan ve 23 Eylül tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde okula dönüş alışverişlerinde toplam 1500 TL bonus sağlanırken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin TEB’in resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı. 

Okul Alışverişi Kampanyası 2024 Ağustos

TEB’in 23 Ağustos tarihinde hayata geçirdiği ve 23 Eylül tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde kampanyaya katılarak TEB bireysel kredi kartları ile bonus üye işyerlerinden yapılacak market, giyim, aksesuar, ayakkabı ve kırtasiye alışverişlerinde tek seferde yapılacak her i̇kinci 1000 TL ve üzeri harcamaya 150 TL olmak üzere toplam 1500 TL bonus kazanılabilecek. Söz konusu fırsat müşteri bazında olurken, bir müşteri en fazla 1500 TL bonus kazanabilecek. 23 Eylül tarihine kadar geçerli olacak kampanyaya ilişkin TEB’in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre fırsat çerçevesinde bonus kazanabilmek için alışveriş yapılan işyeri ve sektörün bonus üyesi market, giyim, aksesuar, ayakkabı ve kırtasiye mağazaları olması gerekiyor. 

TEB 2024 Ağustos Kampanyaları

TEB’in 23 Eylül tarihine kadar devam ettireceği fırsat çerçevesinde kampanyaya katılanların kazandıkları bonuslar 27 Eylül tarihinde kartlara yüklenecek ve kullanılmaması durumunda 12 Ekim 2024 tarihinde geri alınacak. Söz konusu kampanya devam ederken, ağustos ayının son günlerine doğru TEB müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. TEB önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, TEB’in güncel fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler TEB’in resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Exit mobile version