Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okul Çantası, Kalemlik, Defter… Kırtasiye Yardımı Başvuruları Başladı

Eylül ayında okullarına açılacak olması nedeniyle belediyelerde kırtasiye destekleri ile ilgili bilgilendirme de bulunuyorlar. 

Eylül ayında okullarına açılacak

Okul çantası, kalemlik, beslenme çantası, A4 resim defteri, renkli kuru boya, pastel boya, kurşun kalem, silgi, kalemtraş, kırmızı kurşun kalem, güzel yazı defterinin yer aldığı kırtasiye yardımı için başvuruların başladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Söz konusu destek için başvurular 20 Ağustos tarihinde başlarken, 28 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Öğrenciler ve veliler de kırtasiye desteğinin ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriyorlar. 

Kırtasiye Yardımı 2024

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre ilkokula başlayan çocukların ilk çantası için destek verilecek. Söz konusu destek için başvurular 20-28 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Belediyenin resmi internet sitesi üzerinden başvurular iletilebilirken, öğrencilerin eğitim hayatına destek olabilmek ve ailelerin maddi yüklerini azaltabilmek için hayata geçirilen kırtasiye desteğinin ayrıntılarına ilişkin belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Denizli Büyükşehir Belediyesi okulların açılmasına sayılı günler kala ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrencilere yönelik kırtasiye yardımı başlatıyor. Kırtasiye desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler 20-28 Ağustos tarihleri arasında www.denizli.bel.tr adresinden başvuru yapabilecek’’ denildi.

Eğitim Yardımları 2024 Son Durum

Denizli Büyükşehir Belediyesi ilkokula başlayan çocuklar için sağlanacak olan kırtasiye desteğinin detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulunurken, söz konusu destek için üç gün içerisinde başvuruların yapılması gerekiyor. Kırtasiye desteğinin yanı sıra ülke genelindeki farklı belediyelerin eğitim yardımları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Eğitim desteklerine dair ilerleyen süreçlerde yeni açıklamalar gelebilir. Bu durumda, belediyelerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyurular öğrenciler ve aileleri tarafından yakından takip edilecek. Belediyelerin desteklerinin yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın da sosyal yardımlar sağlaması bekleniyor. Bu kapsamda, ağustos ayının son günlerinde ya da eylül ayının ilk günlerinde bakanlık tarafından yeni destek projelerinin hayata geçirilmesi durumunda açıklamalar yapılabilir.