Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Örümcek Adam 4 Filmiyle İlgili Flaş Gelişme Duyuruldu

Hayranları tarafından büyük bir merak ve heyecanla beklenen Örümcek Adam 4 büyük bir güncelleme aldı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Deadline’ın haberine göre, Shang-Chi ve On Yüzük Efsanesi filminin yapımcısı Destin Daniel Cretton, Sony ve Marvel tarafından çekilecek olan ve merakla beklenen devam filmini yönetmek üzere görüşmelere başladı.

Cretton, Tom Holland’lı önceki üç filmi yöneten Jon Watts ve Andrew Garfield’ın rol aldığı iki İnanılmaz Örümcek Adam filminin arkasındaki yönetmen Marc Webb’in ardından solo bir Örümcek Adam filmini üstlenen dördüncü yönetmen olacak.

Sam Raimi, 2000’li yılların başında Tobey Maguire’ın süper kahraman olarak rol aldığı Örümcek Adam üçlemesini yönetmişti.

spider-man: No Way Home Aralık’ta gösterime girdi ve bir rekora imza attı.

Film, dünya çapında 1,92 milyar dolar kazanarak tüm zamanların en büyük yedinci filmi oldu ve Holland’ın Spidey üçlemesinin en iyi eleştirilerini aldı.

Üçlemenin başarılı prömiyerinin ardından, hayranlar herkesin en sevdiği ağ kullanan sihirbaz çocukla daha fazla macera yaşamak için sabırsızlanıyor.

Temmuz ayında MCU’nun patronu Kevin Feige Örümcek Adam 4 ile ilgili umut verici bir güncelleme yayınlayarak, henüz ilk aşamalarda olmasına rağmen ilerleme kaydedildiğini açıkladı.