Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Otobüs Biletleri O Şehirde Zamlandı! Öğrenci ve Tam Bilet…

Ağustos ayının ortalarında toplu

Ağustos ayının ortalarında toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişiklik olup olmayacağı merak ediliyor. Ağustos ayının ilk günlerden 13 Ağustos tarihine kadar ülke genelindeki farklı belediyeler toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişikliğe gidildikçe resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile kamuoyunu bilgilendirirken, ülke genelindeki farklı şehirlerde ikamet eden vatandaşlar da belediyelerin toplu taşıma fiyat tarifelerine ilişkin yaptığı açıklamaları yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, Kahramanmaraş’ta toplu taşıma ücretlerine zam yapılmasının ardından güncel fiyatlara ilişkin araştırmalar gerçekleştiriliyor. 

Kahramanmaraş Toplu Taşıma Zammı

Kahramanmaraş’ta toplu taşıma fiyat tarifelerinde artışa gidildi. Gerçekleşen artış neticesinde halk otobüslerinde tam taşıma ücreti 10 TL’den 13.5 TL seviyesine çıkarken, öğrenci için yapılan indirimli kartlar da 6 TL’den 7.5 TL seviyesine yükseldi. Alınan karar neticesinde tek kullanım biletler 15 TL’den 20 TL çıkarken, aktarma ücreti 4,50 TL’den 5.5 TL seviyesine yükseldi. Söz konusu fiyat artışlarının netlik kazanmasının ardından zamlı fiyatların ne zaman yürürlüğe gireceği merak edilirken, dün itibariyle kent genelinde zamlı fiyatlar uygulanmaya başlandı. 

Toplu Taşımaya Ağustos 2024 Zammı

Kahramanmaraş’ta toplu taşıma fiyat tarifesinde artışa gidilmesinin ardından ülke genelindeki farklı şehirlerde ikamet eden vatandaşlar da ağustos ayının ortalarında toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişiklik olup olmayacağını merak ediyorlar. Toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişiklikler yaşandıkça yurt çapındaki belediyeler düzenli olarak kamuoyunu bilgilendirirken, ağustos ayının son günlerine kadar da yeni açıklamalar gelmeye devam edecek. Bu durumda, toplu taşımadaki güncel fiyat tarifelerine erilmek ve güncel gelişmeler ile ilgili güncel detaylara ulaşmak isteyen kişiler belediyelerin resmi internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.