Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Peaky Blinders’ın Yıldızı Annabelle Wallis İsyan Filminde Oynayacak

Peaky Blinders’ın yıldızı Annabelle Wallis, Jason Statham’ın yeni projesi olan İsyan filmindeki başrolünü kaptı.

Peaky Blinders'ın yıldızı Annabelle

Deadline’ın haberine göre Annabelle, Malignant ve The Mummy reboot filmlerinde de rol alan Wallis, aksiyon-gerilim türündeki Mutiny’nin (İsyan) başrolünü üstlenecek.

Film, milyarder sanayici patronunun gözleri önünde öldürüldüğünü gören Cole Reed adlı bir adamı konu alıyor. Herkesin bu olaydan onu sorumlu tutması üzerine Cole Reed’in kaçarak masumiyetini kanıtlaması ve bu sırada uluslararası bir komployu ortaya çıkarması gerekiyor.

Çekimler Bu Yılın Sonlarında Gerçekleşecek

İlginç bir şekilde Wallis’in Temmuz ayında, Chris Pratt tarafından canlandırılan ve bir suçla itham edilen ve kaçarak masumiyetini kanıtlaması gereken bir karaktere odaklanan Mercy adlı gerilim filmine katılacağı açıklandı.

Yine Temmuz ayında Netflix, Wallis’in son filmi Vanished into the Night’ı yayınladı. İtalyan yapımı gerilim filmi, çocukları kaçırılan ve fidye için alıkonulan ayrı yaşayan bir çiftin hikâyesini anlatıyor. Wallis’in canlandırdığı karakter kaçırılma olayının eski eşinin suç geçmişiyle ilgili olduğuna inanırken, eşi de fidye parasını toplamak için bazı karanlık arkadaşlarına başvuruyor.

Bu arada, Peaky Blinders filmi tonlarca spekülasyonun ardından Haziran 2024’te resmen onaylandı.

Yıldız Cillian Murphy, “Tommy Shelby’nin benimle işi bitmemiş gibi görünüyor. Peaky Blinders’ın film versiyonunda Steven Knight ve Tom Harper ile yeniden işbirliği yapıyor olmak çok sevindirici. Bu hayranlar için bir film.” dedi.

Geri dönen oyuncuların yanı sıra Saltburn ve The Batman oyuncusu Barry Keoghan’ın da filmde yer alacağı açıklandı.

İsyan’ın şu anda bir vizyon tarihi bulunmuyor.